Showbiz

Η οργή του Γιώργου Τσαλίκη για την φωτιά στην Πεντέλη: «Πως μπορείτε και κοιμάστε ρε;»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Τσαλίκης ξέσπασε μέσα από τα social media για την φωτιά στην Πεντέλη και ανέβασε συγκλονιστικά βίντεο με την πύρινη λαίλαπα.

Λίγο μετά τις 17:00, βόρεια της Ανθούσας ξέσπασε πυρκαγιά και κινήθηκε προς το ορεινό όγκο της Πεντέλης. Το μέτωπο συνεχίζει και μαίνεται ανεξέλεγκτο και δόθηκε εντολή εκκένωσης από Ντράφι προς Παλλήνη. Η φωτιά έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια στην περιοχή της Πεντέλης και υπάρχουν αρκετές καταστροφές.

Μετά το Ντράφι, το 112 έστειλε μήνυμα για να εκκενωθεί τόσο η Ανθούσα, όσο και η Διώνη και το Δασαμάρι. Οι επώνυμοι παρακολουθούν τις εξελίξεις εξοργισμένοι και καλούν σε έκκληση τον κόσμο να βοηθήσει με κάθε τρόπο, τόσο τους συνανθρώπους τους, όσο και τα ζώα που βρίσκονται στην περιοχή.

Ο Γιώργος Τσαλίκης με την σειρά του δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από οργισμένα βίντεο, στα οποία εκφράζει την δυσαρέσκειά του για τα όσα γίνονται.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής ανέβασε και δύο βίντεο που το έστειλε ο αδερφός του που μένει στην περιοχή και δείχνει στους διαδικτυακούς του φίλους τα όσα συμβαίνουν εκεί και το μένος της φωτιάς.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved