Δήμητρα Κατσαφάδου: Η φωτιά έφτασε έξω από το σπίτι της - Το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Δήμητρα Κατσαφάδου: Η φωτιά έφτασε έξω από το σπίτι της - Το συγκινητικό μήνυμα

Η Δήμητρα Κατσαφάδου ζει από κοντά την πύρινη λαίλαπα της φωτιάς που μαίνεται.

Στιγμές αγωνίας ζουν και οι κάτοικοι της Παλλήνης το πρωί της Τετάρτης (20/07) από τη φωτιά που έφτασε στην περιοχή τους αφού είχε ξεκινήσει από το Νταού Πεντέλης το απόγευμα της Τρίτης (19/07).

Η φωτιά έχει μπει μέσα στην περιοχή του Πανοράματος Παλλήνης με τους πυροσβέστες να κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να γλιτώσουν σπίτια. Αυτό, όμως, δεν κατέστη δυνατό σε όλες τις περιπτώσεις καθώς οι ισχυροί άνεμοι δεν ευνοούν πάντα.

Η Δήμητρα Κατσαφάδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους, πως το σπίτι της, το οποίο βρίσκεται σε μια από τις περιοχές αυτές είναι εκτεθειμένο στη φωτιά.

«Η φωτιά έξω απ’το δικό μας σπίτι όπως και στο σπίτι κάθε ανθρώπου που περνάει δραματικές ώρες αυτές τις στιγμές. Άνθρωποι υποφέρουν, ζωάκια καίγονται, σπίτια του κόσμου που φτιάχτηκαν με κόπους ζωής χάνονται» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της ζητώντας παράλληλα από όποιον έχει ανάγκη να επικοινωνήσει μαζί της προκειμένου να βοηθήσει.

«Στείλτε μας μήνυμα. Πάρτε μας τηλέφωνο. Ενημερώστε μας που υπάρχει ζήτηση σε είδη πρώτης ανάγκης, νερά, τρόφιμα, ξηρά τροφή, ενυδατικές κρέμες, αντηλιακά για τους πυροσβέστες και για εσάς τους ίδιους. Που χρειάζεται χώρος φιλοξενίας για ανθρώπους και ζωάκια. Όλοι μαζί μπορούμε πολλά περισσότερα!!! 🙏🙏🙏»

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved