Showbiz

Φωτιά στην Πεντέλη: Ο Κουτσόπουλος πέρασε μέσα από τις φλόγες – Σοκαριστικές εικόνες

Gossip-tv Team

Φωτιά στην Πεντέλη: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε μπροστά και σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο κοντά στο Ντράφι.

Οι ισχυροί άνεμοι δυσκόλεψαν την κατάσβεση της φωτιάς που ξέσπασε χθες (19/7) στα βασικά μέτωπα Πεντέλης, Παλλήνης, Ανθούσας και Ντράφι, ενώ όταν σταμάτησαν να επιχειρούν τα εναέρια μέσα, οι πυροσβέστες και οι εθελοντές έδωσαν ολονύκτια μάχη με τις φλόγες.

Αρκετοί μάλιστα, κάτοικοι αναγκάστηκαν σύμφωνα με τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας να εκκενώσουν τις κατοικίες τους, ενώ κάποιοι δυστυχώς είδαν τα σπίτια τους να καίγονται.

Αρκετοί ήταν οι επώνυμοι που είτε από το πρώτο λεπτό έδειχναν εικόνες με την φωτιά αλλά και την καταστροφή που άφηνε πίσω της, είτε ζητούσαν έκκληση από τους διαδικτυακούς τους φίλους να βοηθήσουν όσο μπορούν, τόσο τους πυροσβέστες και τους συνανθρώπους τους, όσο και ζώα που βρίσκονται στις περιοχές αυτές.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε ένα από τα πύρινα μέτωπα και πιο συγκεκριμένα σε αυτό στο Ντράφι κοντά στη λεωφόρο Μαραθώνος με τον ίδιο να καταγράφει με το κινητό του μερικές εικόνες που συγκλονίζουν.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος βρέθηκε μπροστά και σε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο κοντά στο Ντράφι, με το πλάνο του να δείχνει πως και ένα σπίτι στην πίσω πλευρά έχει παραδοθεί στις φλόγες.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved