Βίσση: Βρήκε χρόνο για τον εαυτό της και «πάθαμε πλάκα» με τις πόζες στην πισίνα- Το νέο της ποστ!
Showbiz

Βίσση: Βρήκε χρόνο για τον εαυτό της και «πάθαμε πλάκα» με τις πόζες στην πισίνα- Το νέο της ποστ!

Η Άννα Βίσση έχει αφοερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ενώ λίγες είναι εκείνες οι φορές που αποφασίζει να χαλαρώσει και να ξεφύγει λίγο από την καθημερινότητά της. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες, που το ελληνικό κοινό έχει αγαπήσει μοναδικά, μέσα από την καριέρα που η ίδια έχει σημειώσει στον χώρο της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια.

Το καλοκαίρι για την Άννα Βίσση σημαίνει ατελείωτα live και συναυλίες, μιας και όπως είχε δηλώσει η ίδια σε πρόσφατες δηλώσεις της, δεν ξέρει τι σημαίνει η λέξη διακοπές, μιας και με τα τόσα ταξίδια που κάνει για επαγγελματικούς λόγους, νιώθει σαν να γυρίζει τον κόσμο με την δουλειά και αυτό είναι κάτι που την ξεκουράζει και την ευχαριστεί ιδιαίτερα.

Πριν από λίγες ώρες, η Άννα Βίσση δημοσίευσε δυο stories, στα οποία και την είδαμε να ποζάρει σε μια μεγάλη πισίνα ξενοδοχείου, με την ίδια να συμπληρώνει στην λεζάντα ότι επιτέλους βρήκε χρόνο για τον εαυτό της και ήρθε η ώρα να το ευχαριστηθεί και με τα παραπάνω. Όπως όλα δείχνουν, η τραγουδίστρια έκανε αυτό ακριβώς, μιας και την είδαμε να χαλαρώνει και η αλήθεια είναι ότι ζηλέψαμε και λίγο!

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που ανήρτησε:

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved