Πάνος Βλάχος: Ο αδερφός του, Ορέστης είναι το ίδιο γοητευτικός αλλά τόσο διαφορετικός!
Showbiz

Πάνος Βλάχος: Ο αδερφός του, Ορέστης είναι το ίδιο γοητευτικός αλλά τόσο διαφορετικός!

Μπορεί ο Πάνος Βλάχος να είναι ένας από τις πιο ταλαντούχους ηθοποιούς και μουσικούς της γενιάς της, ωστόσο είναι από εκείνους που φροντίζουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Αυτός είναι και ο λόγος που δεν τον βλέπουμε συχνά με τον αδελφό του, τον Ορέστη.

Αν κανείς βέβαια κάνει μια «βόλτα» στον λογαριασμό που διαθέτει ο Ορέστης Βλάχος στο Instagram θα δει πως συχνά ανεβάζει φωτογραφίες του Πάνου αναφορικά με τις δουλειές του ενώ και ο ηθοποιός συχνά θα κάνει σχόλια στις φωτογραφίες του αδερφού του.

Ο Ορέστης Βλάχος όπως θα δεις και στις φωτογραφίες στη gallery είναι εξίσου γοητευτικός όπως ο ηθοποιός αδερφός του αλλά οι δυο τους δεν μοιάζουν καθόλου!

Πρόσφατα μάλιστα ο ηθοποιός πόσταρε μια φωτογραφία με τον αδερφό του από όταν ήταν παιδιά κι έγραψε στη λεζάντα:

«Ψάχνω να πω ακριβώς
κάτι φτηνό
καλοκαιρινό .

Μια χιλιοειπωμένη ρίμα ,

να μην μοιάζει ούτε με στίχο
ούτε με ποίημα .

Κάτι

για τα παιδιά ,
που είναι τα μόνα
που διώχνουν τον χειμώνα .

Δες τον στη gallery

Ο Πάνος Βλάχος μετρά αρκετά χρόνια στο χώρο της υποκριτικής, αν και τον γνωρίσαμε σε αρκετά νεαρή ηλικία, μέσα από τις συμμετοχές του στις σειρές του Mega. Στη συνέχεια ο Πάνος Βλάχος εγκατέλειψε την Ελλάδα, φεύγοντας για την Αμερική μαζί με την αγαπημένη του.

Έτσι ο ηθοποιός μας ενημέρωνε για όλα του τα νέα μέσα από τα social media. Η περσινή χρονιά αποτέλεσε και σταθμό στην καριέρα του ηθοποιού. Ο Πάνος Βλάχος επέστρεψε στα πάτρια εδάφη, κάνοντας δυνατό comeback στη μικρή οθόνη. Ο ίδιος πρωταγωνίστησε στη νέα σειρά του Alpha, Αγγελική, η οποία είχε κεντρίσει από νωρίς το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Και φυσικά συνεχίζει εντός συνόρων την καριέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved