Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αλλαγή στα μαλλιά της, η αγωνία και η συγκινητική εξομολόγηση
Showbiz

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Η αλλαγή στα μαλλιά της, η αγωνία και η συγκινητική εξομολόγηση

Αλλαγή στα μαλλιά της έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και δείχνει να ανανεώνεται βήμα βήμα επιτρέποντας στον εαυτό της να αγωνιά και αφήνεται στα χέρια εκείνων που θέλουν να τη δουν ξανά ευτυχισμένη.

Έτσι λοιπόν πήρε την απόφαση να κόψει τα μαλλιά της, υιοθετώντας το πιο σικ κούρεμα του καλοκαιριού, ένα κοντό καρέ. Παράλληλα η Ιωάννα αφέθηκε στα χέρια του και της έκανε ένα φανταστικό μακιγιάζ.

Η ίδια μοιράστηκε τις φωτογραφίες και δε δίστασε να εξομολογηθεί τις αγωνίες της αλλά και τον ενθουσιασμό της.

«Όση ώρα είχα αφεθεί στα μαγικά του χέρια, ένιωθα λίγη αγωνία. Ο Δημήτρης όμως έδειχνε πραγματικά εκστασιασμένος!!! Μου εξήγησε πως είναι πολύ χαρούμενος που του «επέτρεψα» να με βάψει.(!!!) και πως πλέον το όνειρο και η λαχτάρα του είναι να ασχοληθεί με ανθρώπους που έχουν προβλήματα στην εμφάνιση τους, όπως εγώ.. όπως οι άνθρωποι με καρκίνο. Και θέλει να τους βοηθήσει να καταλάβουν πως 👉🏻έχουν την επιλογή να μην ντρέπονται και πως μπορούν να έχουν μια όμορφη ζωή.
Ε αυτό ήταν .. τον ΛΑΤΡΕΨΑ ❤️❤️❤️
@dimitrisdimitroulis είμαι τόσο ευγνώμων για τη γνωριμία μας.. είσαι Υπέροχος 😘», έγραψε η ίδια

Δες την μεγάλη της αλλαγή στη gallery

Θυμίζουμε πως η Ιωάννα έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση χωρίς μάσκα μέσα από την εκπομπή Πρωταγωνιστές.

«Δεν ήθελα να δω το πρόσωπό μου. Απέφευγα να δω και τα χέρια μου. Στην τουαλέτα του νοσοκομείου είχα καθρέφτη και ήταν καλυμμένος για να μην δω τον εαυτό μου. Είχα την επιλογή, αλλά δεν τολμούσα. Ήρθε η ώρα που ήρθε ο γιατρός και μου έβαλε μέικ-απ και μου έδωσε ένα μικρό καθρέφτη. Κοιτάζω τον εαυτό μου για τρία δευτερόλεπτά, κρατάω την αναπνοή μου και λέω ΟΚ. Είδα τα μάτια μου, το ένα ήταν πολύ άσχημα, τα χείλη μου τραβηγμένα, δεν πίεσα τον εαυτό που πάρα πολύ. Έβλεπα στον ύπνο μου όνειρα για αυτά που ήθελα να ζήσω. Ξυπνούσα και έβλεπα το πρόσωπό μου και έλεγα όχι πάλι αυτός ο εφιάλτης. Είχαν πείσει τον εαυτό μου, πως αυτά που έβλεπα στον ύπνο μου ήταν η πραγματικότητα και αυτό που έβλεπα στον ξύπνιο μου ήταν ένας εφιάλτης» υπογράμμισε στη συγκλονιστική συνέντευξη στους Πρωταγωνιστές!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved