Έλενα Ασημακοπούλου: Με αυτόν τον τρόπο υποδέχτηκε της κόρη της στην Ελλάδα- Τα τρυφερά post!
Showbiz

Έλενα Ασημακοπούλου: Με αυτόν τον τρόπο υποδέχτηκε της κόρη της στην Ελλάδα- Τα τρυφερά post!

Η Έλενα Ασημακοπούλου υποδέχτηκε την κόρη της στο αεροδρόμιο, με λουλούδια και πολλές εκπλήξεις, μιας και η μικρή τής έλειψε πάρα πολύ.

Η 12χρονη κόρη της επέστρεψε από το ολιγοήμερο ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει στην Ιταλία, μιας και είχε πάει εκεί, για να συναντήσει τον πατέρα της.

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Ιουλίου, η Έλενα Ασημακοπούλου υποδέχτηκε την κορούλα της στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, μιας και η μικρή είχε ταξιδέψει μέχρι την Ιταλία, για να συναντήσει τον πατέρα της, Μπρούνο Τσιρίλο, ο οποίος, μετά τον χωρισμό του με την ηθοποιό, ΄΄εχει μετακομίσει μόνιμα στην γειτονική χώρα.

Η Έλενα Ασημακοπούλου, που έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην κόρη της, την υποδέχτηκε στο αερδοδρόμιο με ένα μπουκέτοο λουλούδια, ενώ ύστερα, σύμφωνα και με τις δημοσιεύσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκαναν μαζί διάφορες βόλτες στην πόλη, πήγαν σινεμά και ύστερα κοιμήθηκαν αγκαλιά.

Υπενθυμίζεται ότι η ανακοίνωση του χωρισμού της ηθοποιού από τον Μπρούνο Τσιρίλο έγινε από την ίδια, όταν με απάντησή της σε Q&A στο Instagram απάντησε πως με τον σύζυγό της δεν είναι πλέον μαζί, αλλά έχουν πολύ καλή συνεργασία σε οτιδήποτε αφορά την μικρή τους κόρη, στην οποία και έχουν τεράστια αδυναμία.

Δείτε παρακάτω τα βίντεο που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved