Εξομολογητική η Super Κική: «Με ενοχλεί που με βλέπουν σαν μηχάνημα και όχι σαν άνθρωπο»
Showbiz

Εξομολογητική η Super Κική: «Με ενοχλεί που με βλέπουν σαν μηχάνημα και όχι σαν άνθρωπο»

Την έντονη ενόχλησή της για κάποια μηνύματα που δέχτηκε στο Instagram θέλησε να εκφράσει η Super Κική, λέγοντας ότι νιώθει πολύ φορτωμένη συναισθηματικά. 

Είναι μια από τις πιο γνωστές influencers, η οποία και σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι.

Η Super Κική μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικούς από τους προβληματισμούς της, λέγοντας ότι νιώθει ότι πολλοί άνθρωποι την αντιμετωπίζουν περισσότερο σαν μηχανή, παρά σαν άνθρωπο, που έχει συναισθήματα. Η ίδια, μετά την ανακοίνωση του διαγωνισμού της για τα 1000 ευρώ μετρητά, δέχτηκε πολλά μηνύματα από άτομα που της ζητούσαν να τα δώσει σε εκείνους, μιας και τα έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα η Super Κική έγραψε χαρακτηριστικά στις αναρτήσεις της: «Όταν στέλνετε τα προβλήματά σας για να δώσω σε εσάς τα 1000 ευρώ είναι ακραία χειριστικό και ψυχοφθόρο. “Μακάρι να τα κερδίσω εγώ που είμαι μόνο μανούλα”, “εγώ που έχω απλήρωτα νοίκια”, “εγώ βαφτίζω ένα παιδάκι κουτσό”, “εγώ που δεν έχω δάχτυλα”…

Κάθε φορά το ίδιο, δεν είστε κρίμα αλλά χειριστικοί. Έχουμε πει είναι κλήρωση και τυχαίνει όποιος τον πιάσει η εφαρμογή. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να μου γ@@@@ε την ψυχή. Όλοι έχουμε προβλήματα και το γνωρίζω πολύ καλά. Και η δική μου οικογένεια έχει άπειρα προβλήματα χρημάτων και υγείας και μάλιστα πολύ σοβαρά»

«Γενικά περισσότερο με στεναχωρεί που οι περισσότεροι άνθρωποι με βλέπουν σα μηχάνημα παρά σαν άνθρωπο. Σίγουρα δε φταις και δε σε χρεώνω γιατί και εγώ παλιότερα έτσι νόμιζα για άλλους. Αλλά θα ήταν καλύτερα τα πράγματα αν κάναμε προσπάθεια να καταλάβουμε τον άλλο λίγο περισσότερο από όσο προσπαθούμε να καταλάβουν εμάς. Αυτό παλεύω να το κάνω και εγώ τον τελευταίο καιρό γιατί πάντα με ένοιαζε να καταλάβουν εμένα».

Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved