Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από τα social media- H μακροσκελής ανάρτησή της!
Showbiz

Εβελίνα Παπούλια: Αυτός είναι ο λόγος που απέχει από τα social media- H μακροσκελής ανάρτησή της!

Η Εβελίνα Παπούλια, με ένα post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την αποχή της από τα social media, αποκαλύπτοντας τον λόγο, που την ώθησε σε αυτήν της την απόφαση. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που η ίδια έχει ενσαρκώσει τόσο σε θέατρο, όσο και σε κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι αρκετά ενεργή στα social media και η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές έχει εκφράσει τις απόψεις της σχετικά με θέματα που απασχολούν την καθημερινότητα. Η όμορφη ηθοποιός, αυτή τη φορά, πήρε μια απόφαση και ήθελε να την μοιραστεί με τους αγαπημένους της φίλους. Η ίδια είπε ότι αποφάσισε να απέχει από τα social media και όλη αυτήν την προβολή για όλο το καλοκαίρι, μιας και μετά από τα γεγονότα που συνέβησαν στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, αλλά και τις πυρκαγιές, που για ακόμα μια φορά ξέσπασαν στην Ελλάδα, δεν αντέχει να μιλάει για όλα αυτά και θέλει να αφιερώσει τον χρόνο της και στον εαυτό της.

Η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: “Μέσα σε μικρότερο διάστημα ενός μηνός έγινε εμπρηστική ενέργεια στον χώρο εργασίας μας @realfm978 και @ellinikos932 καίγεται το σύμπαν από τις φωτιές, βιασμοί εγκλήματα ειλικρινά η ψυχοσύνθεσή μου δεν αντέχει τόσα! Έχω ανθρώπους που αγαπώ και μ’ αγαπούν τόσο που μπορώ να ξεκουράζω την ψυχή και το μυαλό μου! Και λέω να εστιάσω σε αυτά! Αυτά είναι η τροφή της ψυχής μου! Αν νιώθετε το ίδιο εστιάστε κι εσείς σε αυτά που σας κάνουν ευτυχισμένους!… βάλτε στην άκρη το instagram το Facebook και ό,τι άλλο σας μαυρίζει την ψυχή! Εγώ αυτό θα κάνω! Συγχωρέστε με αλλά θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη! Καλές διακοπές!!

Ενώ, σε επόμενη ανάρτησή της, έγραψε: "Κατεβάζω ρολά σε όλα! Θα τα ξανά πούμε τον Σεπτέμβρη γιατί βαζω το μυαλό και το σώμα μου σε διακοπές…
Φυσικά μέχρι τέλος Ιουλίου φιλοι αγαπημένοι ειμαστε συντονισμένοι στον @ellinikos932 γιατί και εγώ δουλεύω… 1η Αυγούστου εξαφανίζομαι ❤️! Αν λοιπόν δεν απαντώ στα μηνύματα σας δεν είναι γιατί σας ξέχασα αλλά γιατί δεν θα μπω στο ινσταγκραμ μέχρι τον Σεπτέμβρη! Αποτοξίνωση ! Σας αγαπώ!!"

Δείτε στην παρακάτω gallery το ποστ της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved