Ζώζα Μεταξά: Αυτός είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο μετρούν χρόνια σχέσης- Οι κοινές τους φωτό!
Showbiz

Ζώζα Μεταξά: Αυτός είναι ο σύντροφός της, με τον οποίο μετρούν χρόνια σχέσης- Οι κοινές τους φωτό!

Η Ζώζα Μεταξά είναι στα... καλύτερά της, μιας και τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αναστάση Ζήση, με τον οποίο και είναι πολύ ευτυχισμένοι. 

Η πανέμορφη ηθοποιός "λάμπει" στα 49 της χρόνια, κάτι που φροντίζει να μας το δείχνει με κάθε νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου και δημοσιεύει πολύ συχνά.

Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν ιδιαίτερες και πλημμυρισμένες από χαρά, μιας και η Ζώζα Μεταξά πάντρεψε την κόρη της, Κόνι Μεταξά, στην Κρήτη, με τον Μάριο Καπότση, όπου και ήταν ζευγάρι με την κόρη της τα τελευταία χρόνια. Η πανέμορφη ηθοποιός, τα τελευταία χρόνια, έχει εστιάσει στα επαγγελματικά της και η αλήθεια είναι ότι προτιμά να μην απασχολεί τα φώτα της δημοσιότητας με την προσωπική της ζωή.

Ωστόσο, με μια πρόχειρη ματιά στα social media της αντιληφθήκαμε ότι τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι με τον Αναστάση Ζήση, με τον οποίον και ταιριάζουν πάρα πολύ. Το ζευγάρι έχει κάνει πολλά ταξίδια μαζί, τόσο τον χειμώνα όσο και το καλοκαίρι και η αλήθεια είναι ότι τα κοινά τους φωτογραφικά κλικ είναι απίθανα!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις κοινές τους φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved