Συγκινεί η Σοφία Λεοντίτση: Οι βέρες και το μήνυμά της λίγες ώρες πριν ντυθεί νύφη!
Showbiz

Συγκινεί η Σοφία Λεοντίτση: Οι βέρες και το μήνυμά της λίγες ώρες πριν ντυθεί νύφη!

Νύφη στο πλευρό του αγαπημένου της θα ντυθεί σε λίγες ώρες η Σοφία Λεοντίτση, η οποία περιμένει το δεύτερο μωράκι της.

Η όμορφη Σοφία, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το My Style Rocks, συγκινημένη μοιράστηκε μέσα από μια φωτογραφία τις βέρες της και το μήνυμά της είναι συγκινητικό!

«Μερικές φορές δεν υπάρχουν και πολλά λόγια για να εκφραστείς κ αν το κανεις δεν είναι γτ έχεις την ανάγκη να δείξεις κάτι .. είναι γιατί υπάρχει και η ανάγκη απλά να μοιραστείς μια χαρά σου μέσα σε έναν κόσμο όχι αγγελικά πλασμένο και που δυστυχως επικρατεί πολύ κακό γύρω μας ..

Σε λίγες ώρες όπως μου γραφεις μέσα σε όλα , θα γίνω και επίσημα «κυρία Χριστοφοράκη» .. την μεγαλύτερη τιμή όμως την φέρω γιατί έχω εσένα με ότι αυτό συνεπάγεται .. περάσαμε πολλά και δυσκολιες που μόνο εσυ κ εγώ γνωρίζουμε για να φτάσουμε σήμερα εδώ και το μόνο που έχω να σου πω είναι ότι σ αγαπώ , είμαι πολύ περήφανη για τη ψυχή που κουβαλάς μέσα σου και πολύ τυχερή που σε έχω ! Ενας ανθρωπος που δεν με χρέωσε ποτε για τίποτα και έχει μόνο μια αγκαλια γ εμένα, τα λάθη μ , τα σωστά μ, τα ωραία μ και τα άσχημα μ … Εύχομαι να σταθώ αξία της αγάπης σου ..

Μια συμβουλή σε όλους .. όταν μάθετε να συγχωρείτε και να χωρατε πολύ αγάπη μέσα σας για τον άνθρωπο που διαλέγετε να δημιουργήσετε οικογένεια , έχετε μια αγκαλιά για εκείνον κ είστε λιγότερο επικριτικοί στα οποια λάθη του , τότε γ οικογένεια που πάτε να χτίσετε θα βασίζεται σε πολύ γερά θεμέλια που δύσκολα θα πέσουν ..», έγραψε η ίδια

Δες στη gallery υπέροχες φωτογραφίες του ζευγαριού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved