Διονυσία Γεωργιάδου: Η ανάρτησή της, έξι μήνες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση!
Showbiz

Διονυσία Γεωργιάδου: Η ανάρτησή της, έξι μήνες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση!

Η Διονυσία Γεωργιάδου, έξι μήνες μετά τον θάνατο του Πάνου Νάτση, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο σύντροφός της δεν βρίσκεται στη ζωή, μιας και οι δυο τους ήταν αχώριστοι. 

Στις 29 Ιανουαρίου 2021, ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο, μετά από σύγκρουση που είχε η μηχανή του με φορτηγό, επί της οδού Δεληγιώργη στο Γκάζι.

Η σύντροφος του ηθοποιού, Διονυσία Γεωργιάδου, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι ο Πάνος Νάτσης δεν βρίσκεται στη ζωή και από την πρώτη κιόλας στιγμή, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την θλίψη και το πένθος της, μιας και οι δυο τους είχαν κάνει κοινά όνειρα και είχαν σκοπό να προχωρήσουν σε δημιουργία οικογένειας. Η ίδια δημοσιεύει πολύ συχνά στιγμιότυπα στον προσωπικό της προφίλ στο Instagram από τις δραστηριότητες που έκαναν.

Την Παρασκευή 22 Ιουλίου, η Διονυσία Γεωργιάδου δημοσίευσε μια φωτογραφία του ηθοποιού, ενημερώνοντας ότι θα τελεσθεί το μνημόσυνο για τους έξι μήνες από τον θάνατό του:«Με τη συμπλήρωση έξι μηνών από το χαμό του αγαπημένου μας Παναγιώτη Νάτση, καλούμε όσους επιθυμούν να παρευρεθούν στο μνημόσυνο την Παρασκευή 29/7 στο νεκροταφείο Σχιστό Νίκαιας»

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved