Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, 40 ημέρες μετά το μοιραίο τροχαίο!
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Η συγκινητική ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, 40 ημέρες μετά το μοιραίο τροχαίο!

Πάνος Νάτσης: Σαράντα ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που ο ηθοποιός έχασε την ζωή του, μετά από σύγκρουση που είχε με φορτηγό σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας. 

Ήταν ένας από τους πολύ ταλαντούχους νέους ηθοποιούς, ο οποίος δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, μιας και το βράδυ της 29ης Ιανουαρίου ήταν μοιραίο για την ζωή του, μιας και σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.

Η τραγική είδηση του ξαφνικού θανάτου του Πάνου Νάτση, προκάλεσε μεγάλη θλίψη, τόσο στους οικείους του, όσο και στον υπόλοιπο καλλιτεχνικό κόσμο, από ανθρώπους που είχαν συνεργαστεί μαζί του και εκτιμούσαν την εργατικότητά του, το ταλέντο του, αλλά και τον αυθεντικό του χαρακτήρα. Ο Πάνος Νάτσης ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό παιδί και ετοιμαζόταν να κάνει την δική του οικογένεια με την σύντροφό του, Διονυσία Γεωργιάδου, η οποία, μέχρι και σήμερα, δεν μπορεί να πιστέψει το πως άλλαξε η ζωή της και έχασε το άλλο της μισό.

Λίγες ώρες πριν από το τροχαίο δυστύχημα, ο ίδιος ήταν καλεσμένος στο πάρτι γενεθλίων της αγαπημένης του φίλης, Αλεξάνδρας Ταβουλάρη, με την οποία συνεργάζονταν στο θέατρο, αλλά και παλαιότερα είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στην δραματική σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα". Η ηθοποιός αποχαιρέτησε με σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram τον αγαπημένο της φίλο, λέγοντας ότι της είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει την απουσία του.

Πριν από λίγες ώρες, η ίδια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία τους, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο το πόσο πολύ σκέφτεται τον Πάνο Νάτση και τις όμοργες στιγμές που πέρασαν μαζί. Σήμερα, συμπληρώνονται σαράντα ημέρες από τον θάνατο του ηθοποιού, με την θλίψη και την οδύνη να πρωταγωνιστούν στην καρδιά των οικείων του.

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved