Πάνος Νάτσης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του ραγίζει καρδιές–Το ανατριχιαστικό μήνυμα
Showbiz

Πάνος Νάτσης: Η νέα συγκινητική ανάρτηση της συντρόφου του ραγίζει καρδιές–Το ανατριχιαστικό μήνυμα

Ανατριχιάζει το νέο μήνυμα της συντρόφου του Πάνου Νάτση.

Η Διονυσία Γεωργιάδου ακόμη δεν μπορεί να διαχειριστεί την απώλεια του αγαπημένου της, ο οποίος έφυγε βίαια και άδικα χάνοντας τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα. Το μήνυμά της μια ημέρα πριν τη γιορτή των ερωτευμένων ραγίζει καρδιές.

«Έρωτας. Κι όταν πεθάνουμε να μας θάψετε κοντά κοντά για να μην τρέχουμε μέσα στη νύχτα να συναντηθούμε…», έγραφε το μήνυμα που συνόδευε την κοινή τους φωτογραφία.

Μόλις λίγες μέρες μετά τον θάνατο του συντρόφου της, η Διονυσία Γεωργιάδου έπρεπε να πάρει μία βαθιά ανάσα και να ανέβει και πάλι στη σκηνή για να διασκεδάσει το κοινό της. Στην εκπομπή Τι λες τώρα, προβλήθηκαν πλάνα από τη χθεσινοβραδινή της εμφάνιση που σίγουρα ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία για την ίδια. Η νεαρή καλλιτέχνης η οποία παίζει και σαξόφωνο, εμφανίστηκε κανονικά στο live που έπρεπε να κάνει και όπως παραδέχτηκε αργότερα με ανάρτησή της:

«Γράφω ολόκληρα κατεβατά και τα σβήνω… ήταν το πιο δύσκολο live της ζωής μου και σας ευχαριστώ που ήσασταν όλοι εκεί».

Να θυμίσουμε ότι ο ηθοποιός Πάνος Νάτσης έφυγε από τη ζωή μόλις λίγες μέρες μετά τα 31α γενέθλιά του και φυσικά βύθισε στο απόλυτο πένθος τόσο τους δικούς του ανθρώπους όσο και τους συναδέλφους του που τον γνώρισαν και τον αγάπησαν για το ήθος του.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved