Σιαμπάνη – Σταθοκωστόπουλος: Οι φώτο από την παραλία λίγο πριν υποδεχτούν το μωρό τους
Showbiz

Σιαμπάνη – Σταθοκωστόπουλος: Οι φώτο από την παραλία λίγο πριν υποδεχτούν το μωρό τους

Η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος θέλησαν να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδί.

Η Ιωάννα Σιαμπάνη πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της, το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο.

Το ερωτευμένο ζευγάρι λίγο πριν έρθει στον κόσμο το παιδάκι του, αποφάσισε χθες (24/7) να πάει μέχρι την παραλία και να απολαύσει την θάλασσα, καθώς ο υδράργυρος έφτασε στα ύψη.

Μάλιστα, η Ιωάννα Σιαμπάνη και ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος έβγαλαν και μερικές φωτογραφίες, τις οποίες και μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks να κάνει χιούμορ στη λεζάντα, γράφοντας: «Η μικρή φάλαινα και το κορμί».

Να σας θυμίσουμε πως οι δυο τους στις 4 Ιουλίου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η πρόταση γάμου του Τζίμη στην Ιωάννα έγινε ανήμερα των γενεθλίων της πριν λίγους μήνες ενώ λίγο καιρό μετά αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της.

Η αποκάλυψη του γάμου τους έγινε μέσα από ένα Instagram story που έκανε ο ηθοποιός Νικόλας Πολυδερόπουλος ο οποίος ήταν καλεσμένος στην τελετή.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved