Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα φορώντας το μαγιό της - Αποθεώθηκε από το Instagram
Showbiz

Δανάη Μπάρκα: Ποζάρει δίπλα στην πισίνα φορώντας το μαγιό της - Αποθεώθηκε από το Instagram

Η Δανάη Μπάρκα μετά το τέλος της εκπομπής, Πάμε Δανάη απολαμβάνει τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες σε διάφορα μέρη της Ελλάδος.

Η παρουσιάστρια καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από τις όμορφες στιγμές που ζει.

Η ίδια έχει δηλώσει δημόσια αρκετές φορές πως έχει καταφέρει να αγαπήσει τον εαυτό της, ενώ συχνά δημοσιεύει μηνύματα για να βοηθήσει γυναίκες να νιώσουν καλύτερα με το σώμα τους.

Αυτή τη φορά, η Δανάη Μπάρκα πόζαρε δίπλα στην πισίνα της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Στη λεζάντα της ανάρτησης της έγραψε:«Καλή εβδομάδα κούκλοι. Η αισιοδοξία είναι μονόδρομος, όποτε ας πάμε έτσι».

Αξίζει να σημειωθεί πως σε συνέντευξη της είχε αναφερθεί στο κορμί της κι αποκάλυψε πως δεν αγαπούσε πάντα τις ατέλειές της.

«Ούτε τώρα είμαι πάντα καλά με το σώμα μου. Κάποιες φορές με αγαπώ και με χαίρομαι, κάποιες άλλες κλαίω, κάποιες άλλες με κατακρίνω. Αλλά αυτό που λέω πάντα και δεν θα σταματήσω να λέω είναι ένα: δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει η ζωή μας. Άρα τι είναι πιο έξυπνο; Να την περάσουμε με κακή ψυχολογία και ανασφάλεια ή να την ζήσουμε, να μας αγαπάμε και φυσικά να μας φροντίζουμε όπως μπορούμε, μέσα κι έξω; Νομίζω το δεύτερο. Δεν γεννηθήκαμε για να μας μισούμε, αλλά για να μας αγαπάμε», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved