Δήμος Αναστασιάδης: «Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα ως σερβιτόρος»
Showbiz

Δήμος Αναστασιάδης: «Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα ως σερβιτόρος»

Ο Δήμος Αναστασιάδης θεωρείται ένας από τους πιο δημοφιλείς ποπ καλλιτέχνες.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του ανέφερε αν του έχει τύχει κάτι επεισοδιακό σε συναυλία και αν το φλερτ από τις θαυμάστριες είναι πιο έντονο τώρα που είναι δεσμευμένος.

Τώρα που είσαι δεσμευμένος, το φλερτ από θαυμάστριες είναι ενδεχομένως πιο έντονο;

Παραμένει έντονο, ναι! Αλλά, εντάξει, το να θαυμάζουμε κάποιον δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι σαρκικό ή ότι θέλουμε τον άλλο κτήμα μας. Θαυμάζουμε γενικότερα αυτό που ο άλλος εκπέμπει.

Θέλω να πω, δηλαδή, πως το φλερτ δεν πάει μαζί με τη σκέψη «θα μπορούσε να είναι μαζί μου;». Καμιά φορά απλά υπάρχει στην ατμόσφαιρα χωρίς δεύτερες σκέψεις και σκοπούς.

Σου έχει τύχει σε συναυλία σου κάτι επεισοδιακό;

Πέρα από τα καιρικά φαινόμενα –για παράδειγμα, να αρχίζει το live και εκείνη ακριβώς τη στιγμή να πιάνει μπουρίνι–, έχει τύχει να είναι μια κοπέλα από κάτω η οποία μου εξέφραζε τον θαυμασμό της και τη χαρά της που με συναντούσε με τόσα ουρλιαχτά που αποσυντονίστηκα.

Ήταν τόση η τσιρίδα που ακουγόταν περισσότερο εκείνη παρά εγώ από το μικρόφωνο. Βέβαια, το συγκεκριμένο περιστατικό το καταγράφω στα θετικά γιατί μου αρέσουν αυτές οι καταστάσεις. Γενικά, στα live υπάρχει μια αλήθεια και μια αμεσότητα που δεν μπορείς να δεις πίσω από μια κάμερα ή ένα στούντιο ηχογράφησης.

Ξεκίνησες να τραγουδάς στα 19 σου. Τα πρώτα σου χρήματα τα έβγαλες ως τραγουδιστής;

Τα πρώτα μου χρήματα τα έβγαλα ως σερβιτόρος. Όσο ήμουν φοιτητής στην Κοζάνη (σ.σ. σπούδασε στο ΤΕΙ Βιομηχανικού Σχεδιασμού) δούλεψα σε δυο-τρεις καφετέριες. Και πιο μικρός βοηθούσα τον πατέρα μου σε μια εταιρεία που είχε με ηλεκτρολογικό και βιομηχανικό υλικό.

Και από την Κοζάνη τι σε οδήγησε στην Αθήνα;

Το Dream Show (σ.σ. το μουσικό talent show που συμμετείχε ως διαγωνιζόμενος στον Alpha).

Με είχε επισκεφτεί ο αδελφός μου στην Κοζάνη και όταν είδε πως το σπίτι μου έμοιαζε περισσότερο με στούντιο ηχογράφησης παρά με το κλασικό σπίτι ενός φοιτητή, αποφάσισε να μου κάνει αίτηση για το συγκεκριμένο σόου. Αλλά ακόμη και αν δεν είχα λάβει μέρος σε αυτό, πάλι με τη μουσική θα είχα ασχοληθεί. Θα είχα βρει τον τρόπο.

Πηγή:ΟΚ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved