Μαρία Αντωνά: Πυρετώδης οι προετοιμασίες για τον γάμο με τον Σοϊλέδη - Όλα όσα αποκάλυψε
Showbiz

Μαρία Αντωνά: Πυρετώδης οι προετοιμασίες για τον γάμο με τον Σοϊλέδη - Όλα όσα αποκάλυψε

Μετά την επιστροφή του Άρη Σοϊλέδη από τον Άγιο Δομίνικο και τον τελικό του Survivor, ο ποδοσφαιριστής έχει επιστρέψει στην «κανονικότητα» και προσπαθεί να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Έτσι, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, αφού πέρασε λίγες ημέρες στην Αθήνα, αποφάσισε πριν λίγες μέρες να πάρει την αγαπημένη του και να πάνε διακοπές στην Σκόπελο.

Ωστόσο οι προετοιμασίες για τον γάμο της Μάριας Αντώνα και του Άρη Σοϊλέδη συνεχίζονται και η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε πως οι ετοιμασίες του γάμου έχουν ήδη ξεκινήσει, αλλά και που βρίσκονται οι διαδικασίες μέχρι τώρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι στη φάση που ψάχνει το κατάλληλο κτήμα, όπου θα γίνει το μυστήριο και η δεξίωση του γάμου.

«Έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες.. ψάχνουμε και κοιτάμε κτήματα, κτλ κτλ», απάντησε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά σε ερώτηση διαδικτυακού της φίλου.

Να σας θυμίσουμε πως πριν λίγες μέρες ο Άρης Σοϊλέδης είχε κάνει δημόσια ερωτική εξομολόγηση στην Μαρία Αντωνά γράφοντας:«Φεύγοντας για το παιχνίδι μου είπες κάποια πράγματα στα οποία έπεσες σε όλα μέσα …
Χωρίς εσένα δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο… χωρίς εσένα δεν θα πετύχαινα όσα πέτυχα χωρις εσένα όλα θα ήταν αλλιώς …. Για αυτό και θέλω να σου πω δημόσια πως είσαι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί και είσαι η δύναμη μου … σε ευχαριστώ για όλην την στήριξη όχι μόνο στο παιχνίδι αλλά για όλα αυτά τα χρόνια … Σαγαπώ και θέλω πάντα να σε βλέπω να χαμογελάς γιατί το αξίζεις ❤️❤️❤️ @maria_antwna».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved