Δανάη Παππά: «Φόρεσε» το πιο λαμπερό της χαμόγελο και ένα λευκό τοπ- Το αποτέλεσμα μας κατέπληξε!
Showbiz

Δανάη Παππά: «Φόρεσε» το πιο λαμπερό της χαμόγελο και ένα λευκό τοπ- Το αποτέλεσμα μας κατέπληξε!

Η Δανάη Παππά, με κάθε της νέο ποστ στο Instagram, φέρνει το καλοκαίρι, μιας και αποπνέει μια πηγαία αισιοδοξία, ενώ το χαμόγελό της μας φτιάχνει πάντοτε την διάθεση. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, την οποία και έχουμε αγαπήσει ιδιαίτερα, μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει κυρίως στην τηλεόραση.

Μετά από το πέρας της τηλεοπτικής σεζόν του Σασμού, η Δανάη Παππά, ή αλλιώς Θεοδώρα, δεν έχασε ευκαιρία και ξεκίνησε αμέσως τις καλοκαιρινές της διακοπές και μάλιστα δεν ήταν και λίγες εκείνες οι φορές που δημοσίευσε διάφορα στιγμιότυπα από τα μέρη που επέλεξε. Το καλοκαίρι όμως δεν έχει τελειώσει ακόμα και τα μέρη για τις επόμενες αποδράσεις της, παρέα με το αγόρι της φυσικά, είναι ακόμα άγνωστα σε εμάς.

Μέσα από μια δημοσίευσή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Δανάη Παππά έφερε και πάλι το καλοκαίρι. Η ηθοποιός φόρεσε το πιο λαμπερό της χαμόγελο και ένα κατάλευκο τοπ, το οποίο και τόνιζε το μαυρισμένο της δέρμα και έβγαλε μερικές polaroid, οι οποίες και μας απέδειξαν, για ακόμα μια φορά, το πόσο όμορφη είναι!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved