Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 φωτογραφίες της με μαγιό- Η απίθανη σιλουέτα μετά τη γέννα των διδύμων!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: 10+1 φωτογραφίες της με μαγιό- Η απίθανη σιλουέτα μετά τη γέννα των διδύμων!

Η Χριστίνα Μπόμπα περνά από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της, μιας και από τότε που έγινε μανούλα, οι δίδυμες κόρες της της έχουν κλέψει την καρδιά και δεν ξεκολλά στιγμή από δίπλα τους. 

Με τον Σάκη Τανιμανίδη έχουν δημιουργήσει μια υπεροχη οικογένεια και η αλήθεια είναι ότι οι δυο τους νιώθουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, με τις κόρες τους, που όσο μεγαλώνουν, ομορφαίνουν όλο και περισσότερο.

Η Χριστίνα Μπόμπα νιώθει φανταστικά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Μπορεί να είχαμε συνηθίσει να βλέπαμε στο σώμα της τους κοιλιακούς να διαγράφονται αλλά η αλήθεια είναι ότι τώρα το σώμα της είναι ακόμα πιο ωραίο. Η ίδια έχει αγκαλιάσει τα λιγα κιλά που της άφησε η εγκυμοσύνη και νιώθει πολύ άνετα με τα αγαπημένα της μαγιό στην παραλία. Ήδη από την αρχή του καλοκαιριού, έχουν μετακομίσει οικογενειακώς στη Μύκονο, μιας και τον Σεπτέμβριο θα γίνει η βάφτιση της Αριάννας και της Φιλίππας και οι δυο γονείς θέλουν να παρακολουθούν από κοντά όλες τις ετοιμασίες, για να είναι όλα τέλεια για τα κοριτσάκια τους.

Με μια γρήγορη ματιά στο Instagram της Χριστίνας Μπόμπα, το gossip-tv συγκέντρωσε μερικές από τις φωτογραφίες που η πανέμορφη μανούλα έχει ανεβάσει από τις βόλτες της στην παραλία και... πάθαμε πλάκα με το απίθανο κορμί της, το οποίο ακόμα και μετά τη γέννα είναι αξιοζήλευτο!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις απίθανες φωτογραφίες της:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved