Λάτσιος - Μερκούρη: Οι νέες φώτο από τις διακοπές τους είναι πιο εντυπωσιακές απ' ό,τι νομίζεις
Showbiz

Λάτσιος - Μερκούρη: Οι νέες φώτο από τις διακοπές τους είναι πιο εντυπωσιακές απ' ό,τι νομίζεις

Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη απολαμβάνουν τις διακοπές τους με φίλους τους.

Τι και υπήρξαν κάποια δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει απομακρυνθεί, τελικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και το διέψευσαν περίτρανα και οι δυο ποστάροντας υπέροχες φωτογραφίες τόσο από τις διακοπές τους, όσο και από τη βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Το νεαρό ζευγάρι περνάει τις διακοπές του στην Άνδρο μαζί με την Ελένη Μενεγάκη και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο,

Η Γαία Μερκούρη λοιπόν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις μοναδικές στιγμές τους στο Κυκλαδίτικο νησί με τον Άγγελο και την παρέα τους. Ανάμεσα στους φίλους τους είναι και η αδερφή της Γαίας, Ηλέκτρα.

Δείτε πως περνά το ζευγάρι στις διακοπές του στην παρακάτω gallery!

Οι δύο νέοι είναι μαζί δυο χρόνια και η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του και μάλιστα συχνά τόσο ο γιος της Ελένης Μενεγάκη όσο και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ανεβάζουν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram τρυφερά φωτογραφικά τους στιγμιότυπα, μην κρύβοντας ότι μοιράζονται πολύ δυνατά συναισθήματα.

Το ζευγάρι δείχνει να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους της σχέσης του, την οποία δείχνουν όχι μόνο να εγκρίνουν αλλά και να αποδέχονται με μεγάλη χαρά οι γονείς και των δύο μιας και διαπιστώνουν πολύ συχνά πως ο ένας κάνει τον άλλον ευτυχισμένο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved