Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κοιτούν τη Μύκονο απ' το παράθυρο - Η απίθανη φωτό!
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Οι δίδυμες κοιτούν τη Μύκονο απ' το παράθυρο - Η απίθανη φωτό!

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται από την αρχή του καλοκαιριού στη Μύκονο και απολαμβάνουν καλοκαιρινές στιγμές με τις κορούλες τους, την Αριάνα και την Φιλίππα. 

Το ζευγάρι ζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές του, μιας και μετά την απόκτηση των παιδιών τους, ζουν το όνειρό τους, που ήταν μια μεγάλη οικογένεια!

Ήδη από την αρχή του καλοκαριού, η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκονται στην Μύκονο, όπου και έχουν εγκατασταθεί με σκοπό να ετοιμάσουν την βάφτιση των διδύμων, που θα πραγματοποιηθεί στο νησί περίπου στις αρχές Σεπτεμβρίου. Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τις μικρές και μάλιστα έχει δείξει σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι τα κορίτσια της πλέον έχουν μεγαλώσει και κάνουν τα πρώτα τους βήματα, με την ίδια να τις κυνηγάει.

Την Τετάρτη 27 Ιουλίου, η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, με την περήφανη μανούλα να απαθανατίζει τις κόρες της ενώ εκείνες στέκονται μπροστά από το παράθυρο και κοιτούν το νησί της Μυκόνου. Οι δίδυμες είναι απίθανες με τα πολύχρωμα φορεματάκια τους, τα οποία και τους ταίριαζαν πάρα πολύ!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved