Βασιλική Ρούσσου: Θα τα χάσεις με το απίθανο μπικίνι της- Το κορμί της είναι φανταστικό!
Showbiz

Βασιλική Ρούσσου: Θα τα χάσεις με το απίθανο μπικίνι της- Το κορμί της είναι φανταστικό!

Η Βασιλική Ρούσσου αγαπάει πολύ το καλοκαίρι και αυτό βγαίνει προς τα έξω, μιας και οι φωτογραφίες της από την παραλία είναι φανταστικές και μας φτιάχνουν την διάθεση. 

Την γνωρίσαμε μέσα από τον πρώτο κύκλο του My Style Rocks, όπου κατάφερε με το στυλ της να καταπλήξει τους περισσότερους και να αφήσει το δικό της μοναδικό στίγμα.

Η Βασιλική Ρούσσου έχει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της ελληνικής σόουμπίζ και μάλιστα κάτι τέτοιο δεν είναι τυχαίο, μιας και η ίδια ασχολείται και με το μόντελινγκ, που είναι η μεγάλη της αγάπη. Η ίδια έχει ξεκινήσει τις διακοπές της από νωρίς φέτος το καλοκαίρι, μιας και ήδη από τις αρχές του Ιουνίου βρισκόταν στα Κουφονήσια με τις φίλες της και ξεκίνησε τις καλοκαιρινές της βουτιές. Τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η Βασιλική Ρούσσου βρίσκεται στη Σαντορίνη και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, κάτι που βλέπουμε και από το προφίλ της στο Instagram.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια της εκπομπής μόδας, είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν δίστασε να δημοσιεύσει μερικές φωτογραφίες από την παραλία, με το μαγιό της να κλέβει τις εντυπώσεις!

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved