Παναγιώταρου–Σχίζας: Ο πρώτος κοινός Δεκαπενταύγουστος  και ο έρωτάς τους μέσα από φωτογραφίες
Showbiz

Παναγιώταρου–Σχίζας: Ο πρώτος κοινός Δεκαπενταύγουστος και ο έρωτάς τους μέσα από φωτογραφίες

Μπορεί το Survivor να τους χώρισε για κάμποσους μήνες όμως ο έρωτάς τους φούντωσε για τα καλά μετά το τέλος του ριάλιτι και ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να περνούν τον πιο ερωτικό Δεκαπενταύγουστο της ζωής τους.

Αυτό τουλάχιστον μπορούμε εμείς να διακρίνουμε μέσα από τις υπέροχες κοινές φωτογραφίες τους αφού λένε πως η εικόνα έχει μεγαλύτερη «δύναμη» από τα λόγια.

Το ζευγάρι αφού απόλαυσε φανταστικές διακοπές στην Κρήτη με τους δυο τους να περνούν μοναδικά, συνεχίζουν να απολαμβάνουν τον έρωτά τους με φόντο το απέραντο γαλάζιο!

Ο πρώτος Δεκαπενταύγουστος μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, τους βρίσκει μαζί με την Αλεξάνδρα και τον Στάθη να ζουν παθιασμένα την κάθε τους στιγμή.

«Όπως μπήκα στο παιχνίδι έτσι βγήκα και είμαι περήφανος για αυτό. Δεν άλλαξε ο χαρακτήρας μου. Τα σχόλια “Δάντης εναντίον Αλεξάνδρας” προσβάλλει λίγο εμάς. Αυτό η αλήθεια είναι ότι λίγο με πείραξε. Εννοείται ότι θα έχουμε στήριξη από τους ανθρώπους μας, αλλά πέντε μήνες εμείς εκεί τι κάναμε; Με την Αλεξάνδρα ήταν όλο τόσο αυθόρμητο, είχαμε πει μόνο αν θα βγει στην επικοινωνία… Στο πρώτο έπαθλο είχε βγει ως φίλη. Μόλις την είδα σε βίντεο κλήση ήταν αυθόρμητο. Φαντάσου πόσο πολύ την αγαπάω που δεν με νοιάζει να το μάθει όλη η Ελλάδα», είχε δηλώσει ο νικητής του Survivor για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα ενώ αντίστοιχα την ημέρα του τελικού, εκείνη είχε πει:

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη σήμερα, δεν πίστευα ότι θα ήμουν τόσο συγκινημένη! Βλέπω τον άνθρωπο μου ξανά μετά από τέσσερις περίπου μήνες. Θέλει και πολύ κούρεμα ο μπουκλάκιας μου! Είμαι πάρα πολύ συγκινημένη και πάρα πολύ περήφανη για αυτόν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή που έχω αυτόν τον άνθρωπο στη ζωή μου, είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτόν που έχει κάνει τόσα πράγματα και είναι αυτός που είναι. Για την σεμνότητα του, για το ήθος του, για την αξιοπρέπεια του στις νίκες και στις ήττες. Δεν είδα ούτε μια στιγμή έπαρση στο βλέμμα του, ήταν πάντα ταπεινός. Αυτά από μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved