Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά - «Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό»
Showbiz

Αλεξάνδρου: Η ανάρτηση που προκάλεσε ερωτηματικά - «Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό»

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και η Ιωάννα Τούνη σε λίγους μήνες θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους, το πρώτο τους παιδάκι, καρπό του μεγάλου τους έρωτα.

Η γνωστή Influencer αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μία άκρως συγκινητική ανάρτηση. Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία απεικονίζεται να κρατάει το θετικό τεστ της εγκυμοσύνης και γνωστοποίησε πως βρίσκεται στον τρίτο μήνα της κυήσεως της.

Κι ενώ πολλά είχαν ακουστεί και γραφτεί για την σχέση τους, το ζευγάρι τα διέψευσε και έδειξε πως είναι μαζί και καλύτερα από ποτέ. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου χθες (27/7) μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram αποκάλυψε πως έκανε βόλτα στην παραλία και εκεί θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

«Χωρίς λίγη ανταρσία στο αίσθημα, λίγη τρέλα στο μυαλό, λίγον ίλιγγο που φέρνουν τα κοφτερά βράχια και τα φωτερά μετέωρα, χωρίς κάποιους οραματικούς σπασμούς και μερικές ενδείξεις μοναχικού παραμιλητού, δεν είναι εύκολο να ξεμακρύνει κανείς από την πεπατημένη. Όταν δεν υπάρχει γύρω μας τίποτα το αληθινό, πώς να υποψιαστούμε ότι όλα είναι ψεύτικα;» έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved