Σοφία Καρβέλα: Η δημόσια... συγγνώμη στους followers της - Τι συνέβη;
Showbiz

Σοφία Καρβέλα: Η δημόσια... συγγνώμη στους followers της - Τι συνέβη;

Η Σοφία Καρβέλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται βίντεο και φωτογραφίες από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα τα τελευταία χρόνια μετά από αρκετά δύσκολα χρόνια, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, έχει υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και φροντίζει το σώμα της κάνοντας γυμναστική.

Η ίδια είχε δεχτεί αρκετά αρνητικά μηνύματα για το πόσο αδύνατη είναι και πριν λίγα 24ωρα ένιωσε την ανάγκη να δώσει την δική της απάντηση σε όλα αυτά, στέλνοντας μάλιστα και το μήνυμά της.

Η Σοφία Καρβέλα δημοσίευσε ένα insta story στο οποίο έγραφε:«Αγαπητοί φίλοι,
Αν και ακόμη δεν έχω λάβει παράπονα, ζητώ μικρή συγγνώμη για όλα τα αχρείαστα stories με γυμναστική. Κοιτώντας πίσω σε αυτά, συμφωνώ… Γιατί; Λοιπόν, υπάρχουν δύο βασικά πράγματα. Είμαι περήφανη που επιτέλους φροντίζω τον εαυτό μου και το σώμα μου. Είχε περάσει καιρός. Και απ’ ό,τι φαίνεται, κάποιοι άνθρωποι παρακινούνται από αυτό. Επίσης, είμαι τέρμα ματαιόδοξη».

Δείτε στην gallery την ανάρτησή της.

Να σας θυμίσουμε πως παλαιότερα η Σοφία Καρβέλα είχε αποκαλύψει την εξάρτηση της από το ποτό:«Ήμουν στα 20, και στα βάθη του αλκοολισμού, έμεινα έγκυος δύο φορές από τον ίδιο σύντροφο. Ήταν κάποιος που αγαπούσα. Το πρόβλημα ήταν ότι δεν αγαπούσα καθόλου τον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να φροντίσω τον εαυτό μου και κακοποιούσα το σώμα και το μυαλό μου εκδικητικά. Κλείνω 12 χρόνια νηφαλιότητας. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα χωρίς να πιω (ή και περισσότερα), χωρίς να συλληφθώ για επίθεση και ταυτόχρονα ξεκίνησα και μία εταιρεία. Αν το να αποδράς από την πραγματικότητα σε απέκλεισε από το να τη ζεις και να απολαμβάνεις όλα όσα σου έχει προσφέρει θα σου πρότεινα εντόνως να σταματήσεις, να μυρίσεις τα ρόδα και το χώμα από το οποίο βγαίνουν. Ελπίζω να βγάζει νόημα αυτό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved