Ελένη Πετρουλάκη: Η νέα φωτό με μαγιό και οι κοιλιακοί «πέτρα»- Την «αποθέωσαν» στο Instagram!
Showbiz

Ελένη Πετρουλάκη: Η νέα φωτό με μαγιό και οι κοιλιακοί «πέτρα»- Την «αποθέωσαν» στο Instagram!

H Eλένη Πετρουλάκη έχει μια υπέροχη σιλουέτα και η αλήθεια είναι ότι το βλέπουμε ξεκάθαρα, μιας και κάθε νέα της ανάρτηση στο Instagram μας κάνει να την "ζηλέυουμε" όλο και περισσότερο!

Είναι μια από τις πιο διάσημες γυμνάστριες, κάτι που αποδεικνύεται ξεκάθαρα, μιας και το κορμί της είναι καλογυμνασμένο και αξιοζήλευτο, όσα χρόνια και να περάσουν.

Πριν από μερικές ημέρες, η Ελένη Πετρουλάκη βρισκόταν για διακοπές στην πανέμορφη Κρήτη και απόλαυσε μερικές στιγμές χαλάρωσης, ενώ μας είχε δείξει και μερικά από τα αγαπημένα της swimwear, που είχε επιλέξει για τις εμφανίσεις της στην παραλία και η αλήθεια είναι ότι της ταίριαξαν πολύ, μιας και τόνισαν τόσο τους απίθανους κοιλιακούς της, όσο και τα πανύψηλα πόδια της. Η γυμνάστρια άλλωστε γυμνάζεται σχεδόν καθημερινά και πολλές είναι οι φορές που έχει δηλώσει ότι, με αυτόν τον τρόπο, αισθάνεται υγιής και νιώθει ευεξία.

Αυτήν την φορά, η Ελένη Πετρουλάκη επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη και άκρως καλοκαιρινή Μύκονο και φυσικά ο προσωπικός της λογαριασμός στο Instagram "γέμισε" με σχετικές της δημοσιεύσεις από τις μέρες της στην παραλία, αλλά και τις βραδινές της εξόδους. Η γυμνάστρια μάλιστα, δημοσίευσε και μια φωτογραφία από την παραλία, με την ίδια να φορά ένα μικροσκοπικό μπικίνι, το οποίο και ανδείκνυε την φανταστική σιλουέτα της!

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved