Μεταξά-Καπότσης: Συνεχίζουν το γαμήλιο ταξίδι! Από τις Μαλδίβες στο Μαϊάμι! (photos)
Showbiz

Μεταξά-Καπότσης: Συνεχίζουν το γαμήλιο ταξίδι! Από τις Μαλδίβες στο Μαϊάμι! (photos)

Κανονικό μήνα του μέλιτος σκοπεύουν να απολαύσουν η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης οι οποίοι μετά τον πρώτο προορισμό τους στις εξωτικές Μαλδίβες συνεχίζουν το honeymoon στο κοσμοπολίτικο Μαϊάμι!

Το ζευγάρι, ύστερα από σχεδόν δύο εβδομάδες υπέροχων διακοπών στις Μαλδίβες «πέταξαν» για Μαϊάμι όπου και συνεχίζουν το ταξίδι τους το οποίο έκαναν -και συνεχίζουν να κάνουν- τα πάντα για να τους μείνει αξέχαστο.

Στο Μαϊάμι, ήδη η Κόνι Μεταξά αλλά και ο Μάριος Καπότσης άρχισαν να ανεβάζουν τις πρώτες φωτογραφίες. Μάλιστα, εκείνη έδειξε να εντυπωσιάζεται από την υπερπολυτελή βίλα όπου ζούσε ο Gianni Versace, έξω από την οποία και δολοφονήθηκε πριν από χρόνια. Μάλιστα η Κόνι φρόντισε να τραβήξει φωτογραφίες από το εντυπωσιακό κτίριο που πλέον στεγάζει υπερπολυτελές ξενοδοχείο.

Φυσικά, η γνωστή influencer, ηθοποιός, τραγουδίστρια και χορεύτρια δεν παρέλειψε να μας δώσει και μία εικόνα από το υπέροχο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έχει καταλύσει μαζί με τον σύζυγό της το οποίο έχει υπέροχη θέα στην κοσμοπολίτικη μεγαλούπολη των Ηνωμένων Πολιτειών που αποτελεί αγαπημένο θέρετρο παγκοσμίως.

Η Κόνι Μεταξά με τον Μάριο Καπότση έκαναν την βόλτα τους στην πόλη, γευμάτισαν σε ένα από τα πιο in στέκια για σάντουιτς του Μαϊάμι και το βράδυ δείπνησαν σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια.

Να θυμίσουμε ότι ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 9 Ιουλίου παρουσία περίπου 200 καλεσμένων στον Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στα Φαλάσαρνα Κισσάμου στην Κρήτη ενώ ακολούθησε και δεύτερος... χολιγουντιανός γάμος πάνω στην άμμο στην παραλία στο Λιοκάλυβο, όπου είχε στηθεί μια «εξέδρα» γεμάτη λουλούδια.

Δείτε νέες φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος του ζευγαριού, αυτή τη φορά από το υπέροχο Μαϊάμι:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved