Χρήστος Κουτέλας: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της συντρόφου του: «Άφησες την αγκαλιά μου άδεια»
Showbiz

Χρήστος Κουτέλας: Το ανατριχιαστικό μήνυμα της συντρόφου του: «Άφησες την αγκαλιά μου άδεια»

Το πανελλήνιο έχει συγκλονίσει η είδηση ότι το γνωστό μοντέλο Χρήστος Κουτέλας έφυγε ξαφνικά από τη ζωή. 

Την είδηση ότι άφησε την τελευταία του πνοή ξαφνικά το πρωί της Πέμπτης (28/07) το μοντέλο έκανε γνωστή μέσω Facebook ο δίδυμος αδελφός του, Νίκος Κουτέλας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου του Χρήστου Κουτέλα θα αποσαφηνιστούν μετά την νεκροψία νεκροτομή που γίνεται. Μάλιστα, σήμερα έχει προγραμματιστεί να πουν φίλοι και συγγενείς το τελευταίο αντίο στο άτυχο παλικάρι.

Η σύντροφός του, Μαρία, συντετριμμένη για τον χαμό του θέλησε να τον αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο. Ανέβασε μία σειρά φωτογραφιών σε Facebook και instagram από παλιές ευτυχισμένες τους στιγμές και έγραψε ένα σπαρακτικό μήνυμα.

«Χρήστο Μου, μου έλεγες ότι θα είμαι για πάντα το κοριτσάκι σου, ότι κοντά μου ανθίζει η ψυχή σου....και η αγκαλιά σου "κουμπώνει" μόνο με τη δικιά μου.....μα τώρα έφυγες τόσο ξαφνικά και άφησες τη δικιά μου άδεια .....ζωή μου.... έφυγες τόσο σύντομα....ψηλά στον Χριστούλη μας...» έγραψε η Μαρία.

Σε άλλη ανάρτησή της, η ίδια έγραψε με πόνο ψυχής: «Ψυχή μου δε θα είχες πετάξει τόσο νωρίς στους αγγέλους αν είχες μάθει να αγαπάς εσένα όσο αγαπούσες εμένα».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες τους:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved