Σοϊλέδης: Το Q&A στο Instagram έφερε αποκαλύψεις για το Survivor - Όλα όσα είπε για τους παίκτες
Showbiz

Σοϊλέδης: Το Q&A στο Instagram έφερε αποκαλύψεις για το Survivor - Όλα όσα είπε για τους παίκτες

Τον Άρη Σοϊλέδη, τον γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το Survivor και ήταν ένας από τους παίκτες που ξεχώρισε. Μάλιστα έφτασε μέχρι τον τελικό, όπου κατέκτησε την δεύτερη θέση.

Μετά το τέλος του ριάλιτι επιβίωσης, ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να επιστρέψει στην καθημερινότητά του, χωρίς ωστόσο να απομακρυνθεί από τους διαδικτυακούς του φίλους, οι οποίοι τον στήριξαν τόσο καιρό στον Άγιο Δομίνικο.

Ο ίδιος, ο οποίος είναι αρκετά ενεργός στα social media, θέλησε να κάνει ένα Q&A και να απαντήσει στις ερωτήσεις του κόσμου σχετικά με το Survivor.

Μεταξύ άλλων, λοιπόν, ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλυψε πως έχασε 8 κιλά, πώς νιώθει που ο κόσμος τον αγαπά, ενώ λίγο αργότερα με αφορμή μία ερώτηση follower του, δεν δίστασε να πετάξει τα «καρφιά» του σε κάποιους πρώην συμπαίκτες του.

Πώς νιώθεις που σε αγαπά και σε θαυμάζει τόσο πολύ ο κόσμος;

Είναι πολύ συγκινητικό να σε αγαπά κόσμος που δεν γνωρίζεις καν προσωπικά, να σε σταματάνε μικρά παιδιά και μεγάλοι άνθρωποι σε ηλικία μιλώντας σου και βλέποντας σε εσένα τον «γιο» τους… Έχω πάρει απίστευτη αγάπη που δεν μπορώ να περιγράψω το πως νιώθω! Σας ευχαριστώ τόσο αληθινά πολύ.

Σχολίασε αυτά που λέγανε για εσένα μέσα στο παιχνίδι οι συμπαίκτες σου.

Πίστεψέ με αν τα ήξερα, θα ήταν πολύ διαφορετική η συμπεριφορά μου απέναντί τους. Απλά τίποτα δεν λέγονταν μπροστά μου. Όλα από πίσω από την πλάτη μου.

Δείτε στην gallery τα όσα έγραψε στα social media

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved