Γιώργος Λιανός: Η απίθανη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του και φαίνεται πραγματικά πολύ νεότερος!
Showbiz

Γιώργος Λιανός: Η απίθανη αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του και φαίνεται πραγματικά πολύ νεότερος!

Όχι πως τον έχουν πάρει τα χρόνια, όμως ο Γιώργος Λιανός με ένα μικρό twist που έκανε στα μαλλιά του, πλέον δείχνει πολύ νεότερος!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής ο οποίος για παραπάνω από έξι μήνες βρισκόταν εκτός Ελλάδας λόγω των γυρισμάτων του Survivor που παρουσιάζει, όταν επέστρεψε στην πατρίδα, αφού χόρτασε αγκαλιές, φιλιά και όμορφες στιγμές με τους δικούς του ανθρώπους, αναχώρησε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει.

Το είχε ανάγκη άλλωστε μετά από τόση πίεση και έναν δύσκολο και πολύ απαιτητικό χειμώνα, γεμάτο γυρίσματα, ταξίδια και φυσικά τη ραδιοφωνική εκπομπή στην οποία συμμετέχει μαζί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Παναγιώτη Τζωρτζάτο και τον Νίκο Καλούδη.

Στη Ρόδο, μαζί με τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο και τη σύντροφό του, την όμορφη Κωνσταντίνα Καραλέξη η οποία του έχει χαρίσει μία κορούλα, έδειξε να ηρεμεί, να χαλαρώνει και να γεμίζει μπαταρίες για τις ακόμα πιο απαιτητικές, επαγγελματικά, προκλήσεις που τον περιμένουν, κυρίως τηλεοπτικά, την ερχόμενη σεζόν.

Εκεί αφιέρωσε τον χρόνο που θα ήθελε στα παιδιά του και περιηγήθηκε στο όμορφο νησί των Ιπποτών για να γνωρίσει από κοντά την άγρια φύση του και τις φυσικές ομορφιές του.

Επιστρέφοντας, ο γνωστός παρουσιαστής και τραγουδιστής είπε να κάνει και μία μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά του, κόβοντάς τα πολύ κοντά και αφήνοντας πιο μακριά τα μπροστινά.

Και πράγματι, φαίνεται κατά πολλά χρόνια νεότερος, παρ' όλο που δεν τον έχουν πάρει και τα χρόνια.
Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε με το νέο του λουκ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved