Τζένη Μπότση: Για βουτιές με την κόρη της – Δες πόσο έχει μεγαλώσει! Το συγκινητικό μήνυμα
Showbiz

Τζένη Μπότση: Για βουτιές με την κόρη της – Δες πόσο έχει μεγαλώσει! Το συγκινητικό μήνυμα

Ένα όμορφο καλοκαίρι παρέα με την οικογένειά της περνά η Τζένη Μπότση!

Η όμορφη ηθοποιός έχει ξεκινήσει τις διακοπές της από την Κέρκυρα και φυσικά τις απολαμβάνει με την κόρη της, Αλίκη και τον σύζυγό της.

Το απόγευμα της Δευτέρας (1-08) μοιράστηκε με τους followers της μια φανταστική φωτογραφία με την ίδια να «μαθαίνει» ξανά πώς κάνουν βουτιές έχοντας στους ώμους της την μικρή κορούλα της, που αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητά της!

«Καλοκαίρι είναι…. βουτιές στη θάλασσα! και αυτό το πλασματάκι μας μαθαίνει ξανά από την αρχή την πραγματική χαρα της βουτιάς!! Καλές διακοπές σε όλους μας!», έγραψε η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας και ακολούθησαν δεκάδες σχόλια! Η Αλίκη όπως θα δεις κι εσύ στη gallery τριών ετών πλέον δείχνει να έχει μεγαλώσει πολύ, απολαμβάνοντας τις βουτιές της παρέα με την μαμά!

Δες την στη gallery

«Γέννησα και αποκάλυψα ότι ήμουν έγκυος…. Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο… δεν είχα αγωνία, αλλά δεν ήθελα να έχουν οι γύρω μου αγωνία. Δεν ήθελα να έχει αγωνία ο μπαμπάς μου…», έχει εξομολογηθεί στην εκπομπή της Ελένης. Στη συνέχεια περιέγραψε την κόρη της: «Είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι σαν εμένα. Φαίνεται μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου (γέλια)»! Όσον αφορά το όνομα της κόρης της, δήλωσε: «Μαρίνα είναι η μαμά μου και η Αλίκη γιορτάζει της Αγίας Μαρίνας. Όλη η οικογένεια του Αλέξανδρου, τα ονόματά τους ξεκινάνε από Άλφα και κούμπωσε με την Αγία Μαρίνα!»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved