Τσιμιτσέλης: Μας συστήνει τη μητέρα του και η ομοιότητα είναι καταπληκτική
Showbiz

Τσιμιτσέλης: Μας συστήνει τη μητέρα του και η ομοιότητα είναι καταπληκτική

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης διατηρεί εδώ και αρκετά χρόνια μια υπέροχη σχέση με την αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού. Θεωρούνται, μάλιστα, ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Οι δύο τους μένουν κάτω από την ίδια στέγη αποδεικνύοντας πόσο δυνατός είναι ο έρωτάς τους. Σε συνέντευξη που παραχώρησαν πρόσφατα στην εκπομπή «Στούντιο 4», τόσο η Κατερίνα Γερονικολού, όσο και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αποκάλυψαν πως η πρώτη τους γνωριμία ήταν σε τηλεοπτικό γύρισμα. Δεν άργησε να έρθει το πρώτο ραντεβού και φυσικά μια γνωριμία που κατέληξε σε μια επιτυχημένη σχέση.

«Πρώτα δουλέψαμε μαζί και μετά συγκατοικήσαμε. Το πρώτο μας ραντεβού ήταν σε ένα γύρισμα. Είμαστε και μια γενιά που υπάρχουν και τα social στη μέση, οπότε αυτό με το πρώτο ραντεβού που υπήρχε κάποτε, έχει αλλάξει λίγο. Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα, είχαμε και μια θεατρική παράσταση που μας είχαν προτείνει και κάπως έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε», είχε δηλώσει, χαρακτηριστικά ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

Ωστόσο, μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχει για πάντα η μητέρα του, Εύα, η οποία είναι πάντα στο πλευρό του και τον στηρίζει διακριτικά. Μάλιστα, ο ίδιος, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του πως για να κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής χρειάστηκε τη βοήθεια της μητέρας του, καθώς ήταν δύσκολο να ανταπεξέλθει οικονομικά στην Αθήνα.

Όπως θα δείτε και στην παρακάτω gallery, η ομοιότητά του Γιάννη Τσιμιτσέλη με την κυρία Εύα είναι καταπληκτική.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved