Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού του εύχεται με έναν μοναδικό τρόπο
Showbiz

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει γενέθλια και η Κατερίνα Γερονικολού του εύχεται με έναν μοναδικό τρόπο

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έχει σήμερα (28/7) τα γενέθλιά του και από το πρωί δέχεται ευχές τόσο από τα αγαπημένα του πρόσωπα, όσο και από τους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο ηθοποιός, ο οποίος έγινε 41 ετών, διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής του, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της Κατερίνας Γερονικολού.

Οι δυο τους έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο στις συνεντεύξεις τους μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον και δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την ημέρα αυτή και τα γενέθλια του αγαπημένου της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό δύο φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζονται οι δυο τους μέσα στην πισίνα.

Η γνωστή ηθοποιός έγραψε στη λεζάντα:«Η ζωή είναι μικρή και μόνο ο έρωτας την κάνει μεγαλύτερη».

Δείτε στην gallery τις φωτογραφίες που ανέβασε:

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του:«Κάνω κριτική στην Κατερίνα κι εκείνη σε εμένα, έχει μια γυναικεία ματιά που εμένα μου λείπει. Η Κατερίνα έχει ως πλεονέκτημα και ως μειονέκτημα ότι είναι πολύ οργανωτική».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved