Χατζίδου-Παύλου: Η νέα κοινή επαγγελματική πορεία, η διαφορά ηλικίας, η κόρη και ο μεγάλος έρωτας
Showbiz

Χατζίδου-Παύλου: Η νέα κοινή επαγγελματική πορεία, η διαφορά ηλικίας, η κόρη και ο μεγάλος έρωτας

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θεωρούνται ένα από το πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz.

Οι δυο τους πέρα από την κοινή τους πορεία στη ζωή, θα πορευτούν από κοινού για ακόμη μία φορά και στα επαγγελματικά τους.

Η νέα κοινή επαγγελματική πορεία

Την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη του Star, αναλαμβάνουν από Σεπτέμβριο η τραγουδίστρια και ο Ετεοκλής. Το ζευγάρι που έχει δοκιμαστεί ξανά με επιτυχία στην παρουσίαση αποδέχτηκε την πρόταση του σταθμού της Κάτω Κηφισιάς και η συνεργασίας τους ανακοινώθηκε και επίσημα το απόγευμα της Δευτέρας (1-08).

Λίγα λεπτά μετά την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, η Ελένη Χατζίδου έκανε την πρώτη της ανάρτηση κάνοντας μάλιστα ένα σχόλιο ανατρεπτικό για τον σύζυγό της. «Ένα υπέροχο ταξίδι ξεκινάει @starchanneltv 🥳🥰 Νιώθουμε την ανάγκη να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας. Από τον Σεπτέμβριο καθημερινά θα σας σερβίρουμε θετική ενέργεια, ζωντάνια, μπρίο και τσαχπινιά (το τελευταίο κυρίως ο Ετεοκλης 🤣) στο @Breakfast@star 🌟 Ανυπομονούμε 🙏🏼❤️», σημείωσε η ίδια.

Ο μεγάλος έρωτας

Από την πρώτη στιγµή που γνωρίστηκαν ένας µεγάλος έρωτας γεννήθηκε. Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και ξεκίνησαν την κοινή ζωή τους, µε πολύ πάθος.Χρειάστηκαν μόλις λίγες εβδομάδες µετά τη γνωριμία τους για να αποφασίσουν να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη. Από τότε χαίρονται την καθημερινότητα που μοιράζονται στο όμορφο σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα.

Η διαφορά ηλικίας

Η τραγουδίστρια και ο διεθνής αθλητής έχουν περίπου 10 χρόνια διαφορά. Η Ελένη Χατζίδου σε παλαιότερη συνέντευξή της δεν είχε διστάσει να αποκαλύψει τη διαφορά ηλικίας που έχουν μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που είχε δώσει στην εκπομπή «Στη Φωλιά των ΚουΚου», η τραγουδίστρια είχε δηλώσει:«Καλά δεν είναι και συνέχεια στο καμαρίνι ο άνθρωπος. Δεν είμαστε καιρό μαζί, αλλά είμαστε αρκετό καιρό για να έχει δέσει η σχέση και να πιστεύουμε ότι έχουμε βρει ο ένας στον άλλον το άλλο του μισό.... Είναι μαχητής, είναι τρομερά ευγενικός για την ηλικία του, είναι 29 χρονών. Η διαφορά ηλικίας δεν παίζει κανέναν ρόλο. Υπάρχουν και άντρες που είναι 39 και δεν μπορείς να συνεννοηθείς, τα έχουμε δει όλα... Οι γονείς μου δεν τον έχουν γνωρίσει, μόνο τηλεφωνικά που έχουν χαιρετηθεί, τους αρέσει πάρα πολύ που ένας άνθρωπος μιλάει με τόσο καλά λόγια για το παιδί τους. Εγώ έχω γνωρίσει τη μητέρα του και τον αδερφό του... Δεν σκέφτομαι αν θα μου κάνει πρόταση ή πού πάμε. Περνάμε τόσο ωραία. Μένουμε μαζί από την πρώτη εβδομάδα. Δεν περιμένω τίποτα, εγώ ζω τη στιγμή».

Η κόρη

Την άνοιξη του 2018 ξεκίνησε τη σχέση της τραγουδίστριας με τον πρωταθλητή κανόε καγιάκ. Τον Ιούνιο του 2019 ενώθηκαν με ιερά δεσμά του γάμου και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Μελίτα-Δήμητρα.

Στις 4 Σεπτεμβρίου 2021, το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο και βάφτισε την κόρη του. Όλοι μαζί περνούν μοναδικές στιγμές συζητώντας, παίζοντας και πηγαίνοντας οικογενειακές βόλτες.

Δεν είναι λίγες οι φορές, άλλωστε, που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε διάφορα μέρη της Αθήνας να απολαμβάνουν τον περίπατό τους.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved