Ελένη Χατζίδου: Πόζαρε με στενό φούξια φόρεμα και «έφερε το καλοκαίρι» στο Instagram!
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: Πόζαρε με στενό φούξια φόρεμα και «έφερε το καλοκαίρι» στο Instagram!

Η Ελένη Χατζίδου, με νέα δημοσίευσή της, μας έκανε, για ακόμα μια φορά, να εντυπωσιαστούμε με τις απίθανες αναλογίες της, αλλά και με τις ενδυματολογικές επιλογές της!

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ελληνίδες τραγουδίστριες, που το κοινό έχει αγαπήσει ιδιαίτερα κυρίως μέσα από τις επιτυχίες της, οι οποίες, από την πρώτη κιόλας στιγμή της κυκλοφορίας τους, γίνονται viral στο διαδίκτυο.

Η Ελένη Χατζίδου, τον τελευταίο καιρό, έχει κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και έχει αποφασίσει να περάσει λίγο χρόνο με την οικογένειά της, μιας και τους έχει τόσο μεγάλη αδυναμία. Με τον Ετεοκλή Παύλου ζουν τον έρωτά τους κάθε λεπτό, ενώ η μικρή Μελίτα όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφη, αλλά και πολύ έξυπνη, με την μανούλα της να παρακολουθεί περήφανη το κάθε νέο της βήμα.

Η Ελένη Χατζίδου, το μεσημέρι της Πέμπτης 28 Ιουλίου έκανε μια νέα δημοσίευση, με την ίδια να μας δείχνει, για ακόμα μια φορά, την απίθανη σιλουέτα της, μιας και φροντίζει καθημερινά με σωστή διατροφή και γυμναστική να διατηρείται σε απόλυτη φόρμα. Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα στενό φούξια φόρεμα με μεγάλο σκίσιμο, το οποίο και τόνιζε φανταστικά τα μακριά της πόδια.

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved