Η Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv για την φωτιά στη Βούλα: «Βλέπω τον καπνό, είναι πάρα πολύ κοντά μας»
Showbiz

Η Ελένη Χατζίδου στο gossip-tv για την φωτιά στη Βούλα: «Βλέπω τον καπνό, είναι πάρα πολύ κοντά μας»

Η Ελένη Χατζίδου μίλησε αποκλειστικά στο gossip-tv για την φωτιά που έχει ξεσπάσει σε Γλυφάδα και Βούλα.

Η φωτιά, που ξεκίνησε το μεσημέρι από την Άνω Γλυφάδα, έχει μπει στο Πανόραμα της Άνω Βούλας και είχε δοθεί από αρκετά νωρίς η εντολή εκκένωσης, ενώ στάλθηκε και μήνυμα με την υπηρεσία του 112.

Η πυρκαγιά στην Άνω Γλυφάδα, η οποία ξεκίνησε από το τέρμα της οδού Μετσόβου και καίει έκταση με πουρνάρια και ξερά χόρτα στους πρόποδες του Υμηττού. Ο άνεμος είναι ισχυρός και ήδη έχουν καεί άλση και παρκάκια μέσα στο Πανόραμα, υπάρχουν φθορές σε σπίτια.

Το gossip-tv επικοινώνησε με την Ελένη Χατζίδου, η οποία μένει στην Γλυφάδα μαζί με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου και την κόρη τους Μελίτα. Η τραγουδίστρια περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

«Η φωτιά είναι από Βούλα και μετά. Βλέπω τον καπνό, είναι παρά πολύ κοντά μας αλλά φυσάει από την άλλη πλευρά, εμείς εδώ είμαστε όλοι καλά. Ξέρω ότι στη Βούλα καίγονται σπίτια», δήλωσε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Και πρόσθεσε: «Η ατμόσφαιρα εδώ δεν είναι αποπνικτική αλλά από την Βουλιαγμένη προς Βούλα σίγουρα θα είναι καθώς οι καπνοί είναι έντονοι».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved