Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Είναι… αδιανόητη η ομοιότητα με τη μητέρα της! Δείτε την να ποζάρει μαζί της!
Showbiz

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Είναι… αδιανόητη η ομοιότητα με τη μητέρα της! Δείτε την να ποζάρει μαζί της!

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι μια καταξιωμένη ηθοποιός της γενιάς της και έχει μια διακεκριμένη πορεία  στον χώρο της υποκριτικής, τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο αλλά και στην τηλεόραση.

Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες και έχει ερμηνεύσει ρόλους που έχουν αφήσει… ιστορία.

Η ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή στα social media και δημοσιεύει στιγμιότυπα, τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από την επαγγελματική της. Ωστόσο, δίπλα στην Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρίσκεται «βράχος» η μητέρα της, η οποία από τα πρώτα της κιόλας βήματα την στηρίζει και την συμβουλεύει.

Άλλωστε, αυτό το έχει αποκαλύψει και η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της και δεν είχε διστάσει να πει δημόσια την συμβολή της μητέρας της στην προετοιμασία για τον εκάστοτε ρόλο της.

«Πάρα πολύ αυστηρή είναι. Βέβαια πριν κάνω πρεμιέρα πάντα περνάω από το σπίτι και διαβάζουμε μαζί το έργο. Κρατάει μολύβι και σημειώσεις και μου λέει “εδώ πρέπει να το πεις έτσι, γιατί δε νομίζω ότι βγαίνει”. Δηλαδή εντάξει, δεν υπάρχει, είναι θεά η μαμά! Εντάξει, νομίζω ότι στο τέλος το αποτέλεσμα της αρέσει», είχε σχολιάσει η ηθοποιός.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πολλές φορές σε συνεντεύξεις της, έχει μιλήσει με αγάπη για την μητέρα της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους δεν είναι πολύ συχνές αλλά όταν το κάνουν δείχνουν την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους.

Πρόσφατα μάλιστα, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέβασε δυο κοινές της φωτογραφίες με την μητέρα της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved