Κατερίνα Καινούργιου: Τα summer σύνολά της ξεπερνάνε ακόμη και τη Vogue! Στιλάτα και ξεχωριστά!
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Τα summer σύνολά της ξεπερνάνε ακόμη και τη Vogue! Στιλάτα και ξεχωριστά!

To Instagram της Κατερίνας Καινούργιου δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από ένα περιοδικό μόδας αφού κάνοντας μια «βόλτα» θα συναντήσεις τα ωραιότερα summer σύνολα που έχεις δει ποτέ σου!

Αναμφισβήτητα η Κατερίνα Καινούργιου είναι σικ, με γούστο, ποιότητα στις επιλογές της και σίγουρα με γνώσεις για το πώς και αν πρέπει να υιοθετήσει τάσεις της μόδας.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι σε κάθε εμφάνιση της μαγνητίζει τα βλέμματα και ποτέ δεν έχει υποπέσει σε στιλιστικό λάθος, ώστε να σχολιαστεί αρνητικά.

Οι καλοκαιρινές της εμφανίσεις είναι οδηγός μόδας για τις διακοπές μας. Και δεν είναι μόνο τα ρούχα της, αλλά ο τρόπος που η Κατερίνα ξέρει να συνδυάσει ένα σύνολο με το αντίστοιχο αξεσουάρ!

Το καλοκαίρι η Κατερίνα επιλέγει συνήθως αέρινα φορέματα ή σεταρισμένα crop tops με μάξι ή μίνι φούστα, φαρδιά σορτς με απίθανα τοπάκια, παντελόνες, πουκάμισα με απίθανα μοτίβα ενώ άλλες φορές επιλέγει και φορέματα σε στενή γραμμή και φυσικά από τις επιλογές της δεν λείπουν ποτέ τα must σύνολα παραλίας συνδυασμένα κάθε φορά με το αντίστοιχο μαγιό είτε μπικίνι είτε ολόσωμο.

Το tip της είναι τα έντονα χρώματα, οι απλές γραμμές και φυσικά ο συνδυασμός με τα αξεσουάρ που απογειώνουν κάθε της εμφάνιση για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Μπες στη gallery και πάρε ιδέες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved