Ανέτ Αρτάνι: Κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και ο σύντροφός της είναι εθελοντής στην Ουκρανία
Showbiz

Ανέτ Αρτάνι: Κάνει διακοπές στην Κεφαλονιά και ο σύντροφός της είναι εθελοντής στην Ουκρανία

Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια Ανέτ Αρτάνι την οποία γνωρίσαμε πριν από πολλά χρόνια στο Ελληνικό Fame Story, κάνει διακοπές στην Ελλάδα αλλά χωρίς τον σύντροφό της. 

Όπως αποκάλυψε η ίδια, κάνει διακοπές με τον γιο της -που έχει αποκτήσει από προηγούμενη σχέση- στην Κεφαλονιά, τόπο καταγωγής, όμως ο σύντροφός της Καρλ βρίσκεται στην Ουκρανία, προσφέροντας εθελοντική εργασία.

Η Ανέτ Αρτάνι ανέβασε φωτογραφίες από τις διακοπές της στην όμορφη Κεφαλονιά, όμως επεσήμανε τον λόγο που δεν είναι μαζί τους ο αγαπημένος της.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Ήθελα να πω απλά πόσο περήφανη είμαι που ο υπέροχος αρραβωνιαστικός μου θυσιάζει το καλοκαίρι του και το περνάει στην Ουκρανία για εθελοντική και φιλανθρωπική εργασία. Σιχαίνεται να προβάλλεται και δεν θέλει να ποστάρω φωτογραφίες του γιατί δεν θέλει να μιλάνε για εκείνον αλλά για τη δουλειά του. Θα μπορούσε να έρθει μαζί μου στην Ελλάδα για να ηρεμήσει αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Θεώρησε πιο σημαντικό να πάει εκεί για να βοηθήσει και κατέληξε να κάνει μία πολύ σημαντική ακαδημαϊκή μελέτη όσο ήταν εκεί. Μου έχει λείψει πολύ αλλά είμαι περήφανη που είμαι με κάποιον που έχει τέτοιες ηθικές αξίες και καλοσύνη τα οποία βάζει πάνω από όλα».

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί στη σκιά της Ακρόπολης πέρυσι τον Αύγουστο όμως φέτος τα πράγματα ήρθαν τελείως διαφορετικά από ό,τι υπολόγιζαν. Εκείνη στην Κεφαλονιά, εκείνος στην Ουκρανία, όμως αυτό φαίνεται πως είναι το αλατοπίπερο στη σχέση τους.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved