Παναγιώτα Βλαντή: Κάνει διακοπές σε ένα μέρος… μαγικό και ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ρετούς
Showbiz

Παναγιώτα Βλαντή: Κάνει διακοπές σε ένα μέρος… μαγικό και ποζάρει με το μπικίνι της χωρίς ρετούς

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Παναγιώτα Βλαντή και μας χαρίζει μοναδικά στιγμιότυπα!

Η όμορφη ηθοποιός αυτό το διάστημα «φορτίζει» τις μπαταρίες της μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα και βρήκε ένα μαγικό προορισμό!

Η Παναγιώτα Βλαντή δεν επέλεξε κάποιο από τα όμορφα νησιά μας, αλλά ένα φανταστικό μέρος στην καρδιά της Πελοποννήσου και πιο συγκεκριμένα στο εξωτικό Πολυλίμνιο ή αλλιώς «Γαλάζια λίμνη».

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είδαμε κάμποσες υπέροχες φωτογραφίες από το σημείο ενώ «όνειρο» είναι εκείνη που ποζάρει μέσα στο νερό με το μπικίνι της.

«Αχ αυτές οι ομορφιές της Ελλάδας μας!
Δεν σταματάς ποτέ να την ανακαλύπτεις και να εκπλήσσεσαι κάθε φορά ευχάριστα...
Το Πολυλίμνιο Μεσσηνίας είναι απλά ονειρικό... η δική μας γαλάζια λίμνη με το υπέροχο φυσικό τοπίο και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες... πραγματικά ένας μικρός παράδεισος!», σημειώνει η ίδια τη λεζάντα

Στα 53 της χρόνια η Παναγιώτα Βλαντή διαθέτει μια κομψή σιλουέτα και αξίζει να δεις τις φωτογραφίες της στη gallery

Η ηθοποιός έχει αποκαλύψει κατά το παρελθόν πως πως η ακμή και τα κιλά ήταν ο λόγος που ταλαιπωρήθηκε στη δουλειά της αρκετές φορές.

«Σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να μεγαλώνει. Παρακαλάω να μεγαλώνω ωραία. Θα αλλάξει το πρόσωπο και πιο πολύ με αγχώνουν τα κιλά. Είναι το μεγαλύτερο άγχος. Στο πρόσωπο μπορείς να κάνεις μικρά πράγματα. Τα κιλά για μένα είναι στοίχημα. Θυμάμαι όταν ξεκίνησα ότι μου έλεγαν να χάσω πέντε κιλά. Λόγω ακμής έχω κάνει πάρα πολλές θεραπείες στο δέρμα μου. Ταλαιπωρήθηκα πολύ. Έχω πάρει και χάπια»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved