Αποκλειστικό: Στη Νάξο ο Αλέξανδρος Πέρρος- Οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα με θαυμαστές του
Showbiz

Αποκλειστικό: Στη Νάξο ο Αλέξανδρος Πέρρος- Οι φωτογραφίες και τα αυτόγραφα με θαυμαστές του

Στη Νάξο απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές ο Αλέξανδρος Πέρρος!

Ο ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από τη σειρά «Αγγελική» ως «Νικόλα Αργυρό», σε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και τα γυρίσματα για τη σειρά «Τρία μίλια», ταξίδεψε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, στο Κυκλαδίτικο νησί.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος δεν ήταν μόνος αλλά με μεγάλη παρέα και απόλαυσε για μερικές ημέρες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Με τους φίλους του αργά το βράδυ της Κυριακής (7-08) εθεάθησαν στο πιο γραφικό χωριό του νησιού, στην Απείρανθο να απολαμβάνουν το ποτό τους σε ένα από τα πιο γνωστά καφέ- μπαρ της περιοχής.

Ο ηθοποιός μάλιστα δεν χάλασε τα χατίρια των μικρών και μεγάλων θαυμαστών του, οι οποίοι του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του. Λίγο πριν αναχωρήσει έκανε μια όμορφη βόλτα στο γραφικό χωριό θαυμάζοντας τις ομορφιές του από σοκάκι σε σοκάκι!

Ο Αλέξανδρος Πέρρος σπούδασε υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και μουσική ενώ παίζει και σαξόφωνο.

Είναι μέρος της θεατρικής ομάδας "επίPlay" μαζί με τον Δημήτρη Δεγαΐτη και τον Νίκο Τσέκο.

Μαζί με τον Βασίλη Φιλίππου αποτελούν το Dj Set "The Juicy Brothers".
Στην τηλεόραση, συμμετείχε στις σειρές «Οι Συμμαθητές» (2014, ΑΝΤ1) και «Τατουάζ» (2017, ALPHA), «Αγγελική» (2020, ALPHA) και «Το Αύριο μας Ανήκει» (2021, MEGA).Τρία Μίλια (2022 star)
Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις «Όρνιθες» (2008), «Πλούτος» (2012), «Οι 12 ένορκοι» (2016), «Ο συμβολαιογράφος» (2018), «Επιστροφή στην Άγρια Βρύση» (2018) και «Σκύλος με Σπίτι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved