Νάνσυ Μπούκλη: «Εκανα ψυχοθεραπεία αρκετά χρόνια»
Showbiz

Νάνσυ Μπούκλη: «Εκανα ψυχοθεραπεία αρκετά χρόνια»

Η Νάνσυ Μπούκλη ανήκει στη γενιά των νέων ταλαντούχων ηθοποιών.

Έχει επίσης ασκηθεί και στην επίγνωση όσων της συμβαίνουν. «Εκανα ψυχοθεραπεία αρκετά χρόνια και είναι ένας δρόμος που προτείνω ανεπιφύλακτα. Η διαδικασία δεν τελειώνει ποτέ, ούτε βρίσκεις ποτέ την άκρη του νήματος.

Εξελίσσεται διαρκώς, έρχεσαι πάντα ένα βήμα πιο κοντά στην αυτογνωσία. Με ξεκουράζει από την ένταση, έχει ανοίξει η καρδιά μου με την ψυχοθεραπεία και δεν αλλάζω με τίποτα αυτή την πρόοδο.

Είναι η συνειδητή μου ανάπαυλα, το να μην κρίνω, αλλά απλά να υπάρχω σε αποδοχή, έτσι ξεκουράζω τον εαυτό μου μέσα στη ζωή. Επιλέγω να μη μου αρέσει το υστερικό τού να κάνω συνέχεια κάτι, αλλά την ατόφια ευχαρίστηση που μπορώ να μεταδώσω και στη δουλειά μου. Θέλω να κάνω ωραίες ταινίες και δουλειές, να εξελίσσομαι, να γίνομαι καλύτερη».

Οι συνεργασίες της περιλαμβάνουν τους σημαντικότερους Ελληνες σκηνοθέτες (Θωμάς Μοσχόπουλος, Τάκης Θεοδωρόπουλος κ.ά.), ενώ φέτος είναι η δεύτερη φορά, μετά το τηλεοπτικό «Σχεδόν Ενήλικες», που παίζει με τον Γιάννη Στάνκογλου, αυτή τη φορά στη θεατρική σκηνή όπου εκείνος ενσαρκώνει τον Προμηθέα.

«Είναι άτομο γενναιόδωρο, ένας εξωστρεφής και δυνατός άνθρωπος που δείχνει με κάθε τρόπο την εκτίμησή του απέναντι μας. Εγκάρδιος, ανοιχτός και θετικός, ένας λεοντόκαρδος, μια μεγάλη αγκαλιά είναι ο Γιάννης!».

Η ταλαντούχα ηθοποιός ετοιμάζει ωραία πράγματα για τον χειμώνα: «Για το μόνο που μου επιτρέπεται να μιλήσω αυτή τη στιγμή είναι για την παράσταση που θα συμμετέχουμε με την Τζωρτζίνα Λιώση πάνω σε ελληνικό κείμενο που θα ανακοινωθεί τον Σεπτέμβρη», λέει και συναινεί στην πιθανότητα να επιλέξει ένα ταβερνάκι σε μια παραλία μες στο καλοκαίρι, όπου θα μπορούσε να τραγουδήσει κάποιο ρεμπέτικο φέρνοντας κέφι στην παρέα της. «Κυρίως μου αρέσει να απολαμβάνω στιγμές με τους φίλους μου.

Να τρώμε, να πίνουμε και να γελάμε, να μην ορίζω τίποτα, να είμαι χαλαρή και να ακούω περισσότερο τους άλλους», με συμπληρώνει, θυμίζοντας την επιτακτική ανάγκη του κόσμου μας για ζωντανή επαφή.

Πηγή:Gala

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved