Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δέχτηκε μονόπετρο από τον Χρήστο Δάντη - Η απάντησή της
Showbiz

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δέχτηκε μονόπετρο από τον Χρήστο Δάντη - Η απάντησή της

Έντονες είναι οι φήμες ότι ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου επισημοποίησαν τη σχέση τους. Η ίδια η πρώην παίκτρια του survivor απάντησε με μία φωτογραφία στο instagram! 

Διαβάζοντας τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει δεχθεί μονόπετρο από τον Χρήστο Δάντη, η Ασημίνα αναδημοσίευσε ένα σχόλιο που έγραφε: «Ασημίνα με μονόπετρο στο χέρι, διακοπές με Δάντη» και η αθλήτρια το σχολίασε βάζοντας ένα emoji με γέλια.

Να σας θυμίσουμε ότι η ίδια είχε πει: «Ο Χρήστος είναι για μένα το στήριγμά μου. Τον γνώρισα στην Κρήτη το 2020. Εγώ είχα ανεβάσει ένα στάρι με ένα τραγούδι του και την επομένη έτυχε να είμαστε και οι δύο στο Ηράκλειο, και συγκεκριμένα στο κέντρο, όπου είχαμε πάει για καφέ.

Εκεί μου έστειλε μήνυμα να βγω έξω από την καφετέρια. Γνωριστήκαμε και μετά τα είπαμε και στην Αθήνα. Βρεθήκαμε, βγήκαμε για φαγητό και από εκεί άρχισαν όλα».

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει με τον αγαπημένο τραγουδιστή έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν μαζί. «Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μη σε ακούει, γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του και του αποσπάται η προσοχή, αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους.

Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος και έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού, γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του».

Όμως δεν έχει δεχθεί μονόπτερο και δείτε την απάντησή της στην παρακάτω gallery!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved