Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ηλικία, η σχέση με τον Βασάλο και οι φήμες περί χωρισμού
Showbiz

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η ηλικία, η σχέση με τον Βασάλο και οι φήμες περί χωρισμού

Την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο πρώτο Survivor που προβλήθηκε από την συχνότητα του Σκαι. Η ίδια ανήκει στην κατηγορία με τις δυνατές παίκτριες και είχε μαγνητίσει τα βλέμματα, τόσο με τον δυναμικό χαρακτήρα της, όσο και με την ομορφιά της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διατηρεί σχέση εδώ και 5 χρόνια περίπου με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και όπως όλα δείχνουν η σχέση τους πάει σοβαρά.

Πάμε όμως να μάθουμε μερικά πράγματα για την ίδια…

Ηλικία

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει γεννηθεί στην Αθήνα και είναι 35 χρονών. Εργάζεται ως δημοσιογράφος – αθλητικογράφος. Έκανε πρωταθλητισμό στην κολύμβηση άλλα έχει ασχοληθεί και με τον στίβο. Ωστόσο, εκτός από την κολύμβηση και το στίβο, της αρέσει το surf και το Pole Dancing.

Επίσης, κάτι που αγαπά πολύ είναι η μαγειρική άλλα και τα social media.

Η σχέση με τον Βασάλο

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι το πρώτο ζευγάρι που δημιουργήθηκε από το Survivor. Σε όσους πίστευαν πως οι δυο τους ήταν ζευγάρι από πολύ πιο πριν, ίσως και μέσα από το παιχνίδι, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε απαντήσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Όχι αυτό δεν ισχύει. Ήρθε πολύ μετά το παιχνίδι».

Και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε συμπληρώσει:«Στο παιχνίδι γνωριστήκαμε. Όταν έγινε η ένωση των δύο ομάδων ήρθαμε και λίγο πιο κοντά, όχι μόνο εγώ με την Ευρυδίκη, με όλα τα παιδιά. Τελειώνοντας το παιχνίδι κάναμε παρέα και σιγά σιγά όλο αυτό εξελίχθηκε σε κάτι όμορφο και ήμασταν πλέον ζευγάρι».

Οι δυο τους μάλιστα, είχαν αποκαλύψει πως στην αρχή δεν είχαν καθόλου ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλον, ενώ τα πράγματα κύλησαν έτσι που δεν έχουν καν ημερομηνία επετείου.

Η σχέση τους μετράει περίπου 5 χρόνια και όπως όλα δείχνουν δεν είναι καθόλου απίθανο να τους δούμε να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Οι φήμες περί χωρισμού

Μόλις ο Κωνσταντίνος Βασάλος επέστρεψε από το "Asia Express" η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έφυγε από την Αθήνα, με τις φήμες για το ενδεχόμενο του χωρισμού τους να "φουντώνουν" όλο και περισσότερο.

Πολλοί βιάστηκαν να πουν ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει καθώς είδαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο σε διακοπές του με φίλους του, την ίδια ώρα που η δημοσιογράφος απολάμβανε την παρέα δικών της φίλων εδώ στην Αθήνα με τους οποίους και παρακολούθησε ροκ συναυλία.

Οι φήμες βέβαια είχαν ξεκινήσει πολύ νωρίτερα, όταν η Ευρυδίκη αρνήθηκε να πάει με τον σύντροφό της στο Asia Express και εκείνος αναγκάστηκε να φύγει με άλλον συμπαίκτη για το απαιτητικό ταξιδιωτικό παιχνίδι.

Και ύστερα ήρθαν οι χωριστές εμφανίσεις αλλά και το γεγονός ότι οι δυο τους έχουν πολύ καιρό να κάνουν κοινή δημόσια εμφάνιση μαζί. Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες στις σχέσεις αποτελούν τα δυνατότερα συστατικά για μια συνύπαρξη με γερές και ουσιαστικές βάσεις.

Το ζευγάρι όμως ήρθε να βάλεις τέλος σε όσα έχουν γραφτεί, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα, αυτό το διάστημα απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μαζί.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved