Γιώργος Γρηγοριάδης: «Κόπιασα και κοπιάζω»
Showbiz

Γιώργος Γρηγοριάδης: «Κόπιασα και κοπιάζω»

Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μεταδίδει όσα συμβαίνουν ζωντανά από τις 6:30 μέχρι τις 10 το πρωί μέσα από την εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί» στον ΑΝΤ1.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής σε συνέντευξή του μίλησε για την απόφαση να μετακομίσει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και αν τα πράγματα ήρθαν όπως τα ονειρεύτηκε.

Αποφάσισες να μετακομίσεις από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα και να ακολουθήσεις τα όνειρό σου πριν από περίπου τρία χρόνια. Πόσο άλλαξε η ζωή σου; Είναι τα πράγματα όπως τα ονειρεύτηκες;

Αλλαξε πολύ, περισσότερο όμως άλλαξε για την οικογένειά μου. Για τα παιδιά μου, κυρίως, που ευτυχώς προσαρμόστηκαν γρήγορα. Καινούργιο σπίτι, καινούργια σχολεία, καινούργια γειτονιά, καινούργιοι φίλοι.

Ολα από την αρχή. Το ίδιο και για εμένα. Οσο για την ερώτηση αν είναι τα πράγματα όπως τα ονειρεύτηκα στην περίπτωση που τα όνειρα σχετίζονται με τους στόχους, θεωρώ πως η πορεία δείχνει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται. Κι εγώ κόπιασα και κοπιάζω.

Πόσο σε βοήθησε η συμπαράσταση της οικογένειάς σου σε αυτή την απόφαση;

Σημαντικότατα. Win-win situation, όπως λέει και η σύζυγός μου, που από την πρώτη στιγμή με στήριξε, με προέτρεψε να κάνω το επόμενο βήμα. Τα παιδιά μου, οι γονείς μου, μου έδιναν κουράγιο να συνεχίσω.

Διακοπές προβλέπονται;

Ε, ναι. Φυσικά. Πρέπει και να ξεκουραστώ, να κοιμηθώ, να δω την οικογένειά μου, να με δει κι αυτή. Επιβάλλεται ξεκούραση για να αντέξω τον χειμώνα.

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved