Τούνη: Ετοιμάζει φαντασμαγορική βραδινή έξοδο για τα γενέθλιά της - Θα αποκαλύψει το φύλο του μωρού
Showbiz

Τούνη: Ετοιμάζει φαντασμαγορική βραδινή έξοδο για τα γενέθλιά της - Θα αποκαλύψει το φύλο του μωρού

Η Ιωάννα Τούνη διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της στη ζωή της, καθώς περιμένει το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Βέβαια, η γνωστή influencer έχει δύσκολη εγκυμοσύνη και ακολουθώντας τις οδηγίες του γιατρού της μένει κλεισμένη στο σπίτι της.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η ίδια, αύριο (10/8) έχει γενέθλια και θα το γιορτάσει στη Χαλκιδική και αυτή θα είναι μία βραδινή έξοδος για την ίδια μετά από πολύ καιρό. Οι φίλες του ζευγαριού έχουν ετοιμάσει ένα πάρτι για να μάθουν όλοι μαζί το φύλο του μωρού.

Πιο συγκεκριμένα η Ιωάννα Τούνη ανέφερε:«Γεια, τι κάνετε; Εγώ ετοιμάζω σιγά – σιγά τα πράγματα μου για Χαλκιδική. Και θα το ρίξω τόσο πολύ έξω, γιατί έχω γενέθλια αύριο. Οπότε σήμερα το βράδυ, θα βγω για ποτό μετά από μήνες. Μη φανταστείτε τώρα κάνα ποτό τρομερό, παππουδοκατάσταση. Θα φτιαχτώ, έχω πάρει και φορεματάρα ειδικά για σήμερα, οπότε θα τη βάλω που να ξερνάω 10 φορές στον δρόμο… Θα πάω και θα το ευχαριστηθώ».

Και πρόσθεσε: «Εν τω μεταξύ, έχω πάρα πολύ άγχος γιατί αύριο μου έχουν οργανώσει οι φίλες μου gender reveal, αυτή η αμερικανιά που κάνουν για να μάθεις αν το παιδάκι σου είναι αγόρι ή κορίτσι. Δεν ξέρει κανείς εκτός από τη Λένια που ενημερώθηκε από τη γυναικολόγο μου για να το οργανώσει. Τι λέτε να είναι; Αγόρι ή κορίτσι; Εγώ κορίτσι θέλω. Σαν τρελή θέλω κορίτσι, τόσο πολύ που έχω πει στους φίλους μου “κορίτσι, κορίτσι”. Ο Δημήτρης θέλει αγόρι».

Δείτε το παρακάτω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved