Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Βαρθακούρης - Η ερώτηση που τον έκανε έξω φρενών (photos)
Showbiz

Θύμα διαδικτυακής απάτης ο Βαρθακούρης - Η ερώτηση που τον έκανε έξω φρενών (photos)

Ο Χάρης Βαρθακούρης δέχτηκε πάρα πολλά μηνύματα πως υπάρχει ένα προφίλ ψεύτικο με το όνομά του κι εκείνος ξέσπασε μέσα από τα instastories του.

Ο Χάρης Βαρθακούρης ενημερώθηκε από τους διαδικτυακούς του ότι κάποιος έχει δημιουργήσει ένα ψεύτικο προφίλ με το όνομά του και αυτό στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εξέφρασε την απογοήτευση του στο γεγονός πως οι διαδικτυακοί του φίλοι πίστεψαν ότι είναι ο ίδιος.

«Σας παρακαλώ, ΜΗ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΣ αν αυτό είναι δικό μου!! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Use your judgement» έγραψε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης και αυτό από ότι φαίνεται ενόχλησε μερικούς followers του.

Έτσι λίγη ώρα αργότερα, ο Χάρης Βαρθακούρης συμπλήρωσε:«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι, διότι κάποιοι το πήρατε προσωπικά. Δεν με ενοχλεί η ενημέρωση. Σαφώς και εκτιμώ όταν με προειδοποιούν ότι κάποιος με υποδύεται. Ωστόσο βγάζω σύφιλη και φλύκταινες με την ερώτηση: Χάρη αυτό είναι δικό σου;; Διότι είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως – έστω κατά βάθος – ΞΕΡΕΤΕ ότι ΔΕΝ είναι δικό μου! Και ότι δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι δικό μου… για πολλούς λόγους».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις αναρτήσεις του τραγουδιστή:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved