Νταλάρας – Μακεδόνας - Μπάσης: Συγκινούν με το «αντίο» τους στον Γιώργο Μακράκη
Showbiz

Νταλάρας – Μακεδόνας - Μπάσης: Συγκινούν με το «αντίο» τους στον Γιώργο Μακράκη

Με συγκίνηση αποχαιρετούν φίλοι και συνεργάτες τον Γιώργο Μακράκη.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παραγωγούς της Ελληνικής δισκογραφίας άφησε την τελευταία του πνοή με τη δυσάρεστη είδηση να γίνεται γνωστή από τη Σοφία Βόσσου.

«Γιώργος Μακράκης… Ο σημαντικότερος παραγωγός της ελληνικής δισκογραφίας, ο άνθρωπος που πίστεψε και ανέδειξε τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών και δημιουργών, ο άνθρωπος που πίστεψε στο «Φιλαράκι», που πίστεψε σε μένα και με στήριξε. Παραγωγός μου για χρόνια… Έφυγε, άνοιξε τα φτερά του για το μεγάλο ταξίδι… Στο καλό μωρέ, στο καλό και εκεί που θα πας ξέρεις εσύ βαλ’ τους όλους να τραγουδάνε αγάπη μου, Γιώργο μου», έγραψε η ίδια.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες, οι οποίοι είχαν συνεργαστεί μαζί του, γράφουν δυο λόγια από καρδιάς για τον άνθρωπο που συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας.

Ανάμεσά τους ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης και ο Κώστας Μακεδόνας.

«Γιώργος Μακράκης.
Συνέδεσε το όνομά του με ιστορικούς δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας. Πάνω από μισό αιώνα, υπηρέτησε το καλό τραγούδι με αγάπη, αφοσίωση, ήθος, υπομονή κι επιμονή.
Στο καλό, καλέ μου Γιώργο…», έγραψε ο Γιώργος Νταλάρας

«Γιώργος Μακράκης. Ένας από τους τελευταίους μεγάλους της ελληνικής μουσικής. Παραγωγός ενός μεγάλου μέρους των πιο σημαντικών και ιστορικών τραγουδιών και δίσκων της ελληνικής δισκογραφίας. Άριστος γνώστης αυτής της δουλειάς με αγάπη κι ένστικτο και βεβαίως υψηλή ποιότητα. Είχα την τύχη και τη χαρά να είναι παραγωγός μου για δεκαετίες, αλλά και φίλος μου, μέντοράς μου κι αγαπημένος μου άνθρωπος. Του χρωστάω τόσα πολλά, όπως και αρκετοί συνάδελφοι μου. Για εμάς θα είναι πάντα εδώ. Στην καρδιά μας.», έγραψε ο Κώστας Μακεδόνας

«Γιώργο άφησες την σφραγίδα σου ανεξίτηλη στην ελληνική δισκογραφία και νιώθω τυχερός που βρέθηκες στον δρόμο μου και που σε γνώρισα.
Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έμαθες, σ’ ευχαριστώ για τις αμέτρητες ώρες που περάσαμε στο στούντιο μαζί, για τις συμβουλές σου και για τους δίσκους που κάναμε.
Καλό σου ταξίδι!!!!!», έγραψε ο Δημήτρης Μπάσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved