Αιμιλιάνο-Μαριαγάπη:  Το... αεράκι στη Φολέγανδρο τους έφερε πιο κοντά - Μοναδικές φωτό
Showbiz

Αιμιλιάνο-Μαριαγάπη: Το... αεράκι στη Φολέγανδρο τους έφερε πιο κοντά - Μοναδικές φωτό

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την ''μαγευτική'' Φολέγανδρο για να περάσουν τις ρομαντικές καλοκαιρινές διακοπές τους.

Την Μαριαγάπη Ξυπολιά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου, τους γνωρίσαμε μέσα από την Τρίτη σεζόν του GNTM. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν μέσα στο ριάλιτι μόδας κι ενώ, όλοι έλεγαν πως η σχέση τους δεν θα κρατήσει, το ζευγάρι τους διέψευσε.

Έτσι, η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου περνούν το δεύτερο καλοκαίρι τους ως ζευγάρι και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στη Φολέγανδρο παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν πριν λίγους μήνες. Πιο συγκεκριμένα το αγαπημένο ζευγάρι αναγκάστηκε αναγκάστηκε να χωριστεί για μερικούς μήνες λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Μάλιστα, η Μαριαγάπη Ξυπολιά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, μερικά μοναδικά στιγμιότυπα από το νησί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε ποζάρει με φόντο το ηλιοβασίλεμα, ενώ σε μία φωτογραφία κρατάει τρυφερά το χέρι του Αιμιλιάνο Μάρκου, με τον ίδιο, μάλιστα να της σχολιάζει:«πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη μαζί».

Δείτε στην παρακάτω gallery τις υπέροχες φωτογραφίες:

Αξίζει να σημειωθεί πως σε παλαιότερη συνέντευξη, η Μαριαγάπη είχε αναφερθεί στο χρονικό διάστημα που έμεινε μακριά από τον σύντροφό της, δηλώνοντας:«Η σχέση μας κράτησε γιατί υπήρχε επικοινωνία, κατανόηση, στήριξη. Είχαμε επικοινωνία και ας είχαμε επτά ώρες διαφορά. Μπορεί να δούλευα 15ωρα και να καθόμουν με δυο ώρες ύπνο μόνο και μόνο για να μιλάμε. Ήταν όνειρο ζωής μου να ταξιδέψω στην Κίνα. Τελικά πήγε και δούλεψα. Εννοείται ότι θέλουμε να ταξιδέψουμε μαζί για δουλειά και θα το κάνουμε».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved